Općina Fužine idealan izbor za obiteljski izlet

Objavljeno 11.09.2021 - IzdvojenoTurizamVijesti

Općina Fužine idealan izbor za obiteljski izlet

Općina Fužine idealan je izbor za obiteljski izlet i odmor roditeljima i djeci nakon prvog ovogodišnjeg školskog tjedna. Na OPG-u Zeleni san uz boravak u prirodi djeca mogu uživati u druženju sa životinjama. Na OPG-u utočište su pronašle ljame, izvorno zaštićena pasmina krava Buša, ovce, konji, poni, magarci i raznovrsne ukrasne peradi. Ujedno se može saznati sve o uzgoju aronije i sibirske borovnice, dviju bobica, nutritivno visokovrijednih za ljudski organizam. U najpoznatijem goranskom izletištu Šumska bajka koje je smješteno u Liču najmlađe posjetitelje uvijek oduševe lane Miffy, Miško i Malena (jelen lopatar i košuta), divlje svinje i čudesan životinjski svijet Gorskog kotara. Izletište je idealno i za druženje s prijateljima jer imaju mogućnost i najma roštilja uz uživanje u domaćim goranskim likerima.
Ranč Vrelo s jahanjem na ponijima svakako je destinacija za obiteljski izlet koja se ne propušta, a kultno selo Roswell s originalnom scenografijom i kostimografijom sa snimanja poznatog filma Winnetou pruža posjetiteljima mogućnost doživljaja western filmova.

Jezera Potkoš, Lepenica i Bajer privlače šetače svih generacija, a ove nedjelje, 12. rujna na jezeru Bajer očekuje ih atraktivna vožnja brodićem Sv. Anton uz glazbu i degustaciju domaćih proizvoda. Više informacija nalazi se u prilogu!

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u