Otvaraju se skijaške staze na Platku, kreće i noćno skijanje

Objavljeno 14.01.2022 - Zanimljivosti

Otvaraju se skijaške staze na Platku, kreće i noćno skijanje

Danas se na Platku otvaraju staze Radeševo 1, Zavoj 19, Turistička staza i Baby staza. Skijašima će danas kao i tijekom vikenda na raspolaganju biti žičara i pokretne trake Radeševo te Baby lift kojeg će moći koristiti i sanjkaši za svoju sanjkašku stazu.

Budu li povoljne vremenske prilike, danas kreće i noćno skijanje koje će ove sezone biti organizirano na donjem dijelu staze Radeševo 1, u području koje pokriva pokretna traka. Kao i prethodnih godina noćno skijanje kad god to vremenske prilike budu dopuštale bit će utorkom i petkom od 19 do 22 sata. Skijaške karte za noćno skijanje moći će se kupiti isključivo na blagajni koja se za noćno otvara u 18 sati, a cijena karte je 40 kuna za odrasle i 20 kuna za djecu do 16 godina.

Lijepo vrijeme i otvorenje žičare vjerujemo da će i ovog vikenda privući na Platak brojne posjetitelje tako da možemo očekivati i veće gužve nego prošlog vikenda. Molimo posjetitelje da prije polaska provjere aktualne informacije na mrežnoj i Facebook stranici Platka kao i popunjenost parkirališta i staza na web kamerama. Također podjećamo na obaveznu zimsku opremu kao i pridržavanje preporučenih epidemioloških mjera, prije svega na fizički razmak. Covid potvrde za skijaše i sanjkaše na otvorenom za sada nisu potrebne.

Blagajna radi od 8 sati, a žičara i pokretne trake od 9 do 16 sati. Osim na blagajni, dnevne i tjedne skijaške karte mogu se kupiti i na benzinskim postajama Petrola

Za sve informacije posjetiteljima su na raspolaganju djelatnici Goranskog sportskog centra u info kućici pored parkirališta.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama