Otvorene su prijave za FoodTech Startup Competition

Objavljeno 11.05.2022 - Zanimljivosti

Otvorene su prijave za FoodTech Startup Competition

Osim novih kulinarskih ideja, inovacija i gastronomskih filozofija nekih od najvećih svjetskih chefova, Weekend Food Festival itekako je u vidu imao i tehnološke trendove. Tako je u sklopu programa predstavljen i FoodTech StartUp Competition – natjecanje za startupove koje je koncipirano s ciljem pronalaska novih i kreativnih ideja te pružanja podrške novim nadama prehrambene i ugostiteljske industrije. Na tragu održive budućnosti te stvaranja dugoročnih rješenja i odgovora u ovoj sve zahtjevnijoj branši, Maistra Hospitality Group, Infobip i Pepermint pokrenuli su ovaj jedinstveni projekt koji će okupiti najrelevantnije startupove, koji svojim radom uvelike doprinose rješavanju najsuvremenijih izazova prehrambene i ugostiteljske scene.

Natjecanje je predstavljeno u sklopu Weekend Food Festivala, jednog od najvećih europskih festivala gastronomije, održanog proteklog vikenda u Rovinju. FoodTech Startup Competition predstavili su gastro konzultant i direktor programa Hrvoje Petrić, direktor Pepermint agencije Boris Kovaček, direktorica ljudskih resursa u Maistra Hospitality Group Tina Lupieri te predstavnici Infobipa Nikola Pavešić i Aleksandar Raić.

Pobjednik natječaja će imati jedinstvenu priliku razviti svoja znanja sudjelovanjem u „Mentoring Bootcampu“ s timom relevantnih stručnjaka partnera natječaja, online ili uz posjet Infobip Pangea Campusu u Vodnjanu. Uz priliku za učenje u stimulativnom okruženju uz neke od najvećih profesionalaca industrije pobjednik će na raspolaganju imati 20 tisuća eura u protuvrijednosti korištenja Infobipove globalno nagrađivane komunikacijske platforme u oblaku te druge vrijedne nagrade partnera natječaja.

Autor: Filip Bahun

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama