Otvorenje festivala “Tobogan” ispred Dječje kuće: Maštovita priča na gradilištu

Objavljeno 22.06.2021 - IzdvojenoKultura

Otvorenje festivala “Tobogan” ispred Dječje kuće: Maštovita priča na gradilištu

Ovogodišnji festival Dječje kuće “Tobogan” počinje u četvrtak 24. 6. u 20 sati druženjem ispred Dječje kuće u “Benčiću” s dobrom pričom i profesionalnom pripovjedačicom Dijanom Zorić iz inovativnog zagrebačkog Laboratorija zabave.

Dijana Zorić je diplomirana povjesničarka umjetnosti i profesorica talijanskog jezika i književnosti te stručnjakinja za storytelling i business storytelling. U području storytellinga i business storytellinga educirala se na prestižnim svjetskim učilištima kao što su International School of Storytelling na Emerson College, Scottish International Storytelling Festival u Edinburghu, Erasmusov projekt Set Your Story Free u Mađarskoj i Storytelling Centre u Amsterdamu.

“Posao je priče putovati od osobe do osobe” poručila je u jednom razgovoru za Brickzine pa će i cijeli Tobogan proteći u tom duhu.

Organizatori Tobogana za 2021. godinu su gradske ustanove u kulturi Art-kino, Gradsko kazalište lutaka Rijeka, Muzej moderne i suvremene umjetnosti i Gradska knjižnica Rijeka, programski partneri na razvoju Dječje kuće.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u