fbpx

Penava: novi HDZ okrećemo Škoru i MOSTu

Objavljeno 15.02.2020 - Vijesti

Penava: novi HDZ okrećemo Škoru i MOSTu

U emisiji Bujica gradonačelnik Vukovara Ivan Penava jasno je osudio Plenkovića da kao predsjednik HDZa vodi ovu hrvatsku stranku u potpuno promašenom pravcu.

Ponovio je desetak puta da svi razmisle gdje je HDZ i što je uopće HDZ danas.

Kazao je da ako on pobijedi na stranačkim izborima na poziciji zamjenika predsjednika HDZa da će HDZ okrenuti prema Škorinom bloku i MOSTu, a ne prema Pupovcu i HNSu!

Penava je detektirao sve propuste HDZa u vođenju države od opustošene Slavonije do ulagivanje neprijateljima Hrvatske poput ratnih zločinaca, silovatelja i onih koji podržavaju velikosrpsku politiku.
Penava je ukazao i na klijentelizam unutar HDZa, nepoštivanje referenduma građana, kao i na olako prelaženje preko toga da su izgubili predsjednicu kao da se ništa nije dogodilo.

Za stranačke izbore unutar HDZa kaže da ima puno podmetanja, te da u mnogim područjima kao država nismo suverena država te da mladi zato odlaze iz Hrvatske.

Penava je i dalje nesretan s funkcionitranjem pravosuđa koje dopušta da zločinci i dalje šeću Hrvatskom i da nema nikakvog pomaka pravosuđa u jasnoj osudi one koji su bili na strani politike okupacije Hrvatske.

Kažu da je stanje u Hrvatskoj takvo, da bi i ex general JNA Veljko Kadijević mogao slobodno ljetovati na Hvaru i da mu ništa ne bi bilo.

Penava je na žalost u pravu u ocjeni sadašnje HDZ politike, no što i kako dalje dalje…..

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama