Pernar oduševljen, odlično snimljeno još jedno izbacivanje

Objavljeno 05.04.2019 - Vijesti

Pernar oduševljen, odlično snimljeno još jedno izbacivanje

Bloger, youtuber i politička zvijezda društvenih mreža potpuno oduševljeno trlja ruke jer je uspio snimiti još jedno izbacivanje iz Sabornice.

Iako je potpuno nebitno što je on želio kazati i zašto je izbačen iz Sabornice, Pernar je vrlo zadovoljan jer je uspio kroz dramatično izbacivanje progurati svoje stavove o HDZu i zapadno europskim asocijacijama koje on naravno okrivljuje za sve loše u Hrvatskoj.

Ovaj performans je trebao biti nešto što će političko redikulstvo dići na jednu novu razinu i dečki u Živom Zidu misle da će im upravo to donesti nove bodove i glasove birača.

Ako građani ne budu nagradili njihovo infantilno ponašanje u Saboru tada će ih Živi Zid ocrniti kao i HDZ i euroatlanske asocijacije asocijacije i to je u načelu to, politika Živog Zida koji pikira na nezadovoljnike i destruktivce u Hrvatskoj kojih nema malo.

Sve demokratske hrvatske stranke su osudile ispade živozidaša u Saboru jer drže da to ne pridonosi napretku Hrvatske kao niti toleranciji no osude za živi zid ne znače ništa, oni će i dalje nastaviti po svome!

Ivan Pernar će snimku svoga izbacivanja i kasnije i njegove izjave na tu temu pratiti na svome pametnom telefonu još danima, jer to ga jako veseli i ispunjava i to mu znači više nego napredak Hrvatske i stvaranje društva koje će ostvarivati bolju zaradu i bolji život za sve.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u