Pernar opet iznenadio kreativnošću

Objavljeno 03.02.2017 - Vijesti

Pernar opet iznenadio kreativnošću

Zastupnik Živog zida Ivan Pernar požalio se u svom kratkom izlaganju na ‘selektivnost predsjedatelja u Hrvatskom saboru’ kada je riječ o traženju stanki.

Ostale četiri minute svog prava na obraćanje iskoristio je za šutnju za sve mlade koji odlaze iz Hrvatske i time praktički kolege u Saboru potpuno zbunio.

Dok je stajao za govornicom i šutio, svima u Saboru je bilo neugodno. Napeto ozračje se moglo vidjeti na licima svih zastupnika.

U sabornici se u jednom trenutku tiho čula hrvatska himna koju je pustio HDZ-ov zastupnik Stevo Culej koji očigledno nije mogao izdržati napad tišine. Zastupnici su predsjedatelja Željka Reinera upozorili da se čuje himna, ali on je rekao da je ne čuje. Na to ga je Pernar upozorio kako ga ometa u izlaganju, što je nasmijalo Sabor jer je Pernar za pozornicom šutio, na što je imao pravo.

Iskreno zahvaljujem jer ste dali poentu današnjem prijepodnevu. Molim kolege da se uistinu zamisle i da se podsjete da raspravljamo o izmjenama Zakona o autorskim pravima, rekao je Reiner nakon Pernarove šutnje.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u