fbpx

Pet sound systema za pet pozornica na Sea Sound Festivalu

Objavljeno 02.04.2024 - Zabava

Pet sound systema za pet pozornica na Sea Sound Festivalu

Sea Sound Festival za svoje prvo izdanje najavljuje pet pozornica od kojih će svaka imati svoj vlastiti sound system. U ovoj objavi otkrivamo koje su to pozornice te koji će ih sound systemi napajati na Martinskoj od 18. do 21. srpnja 2024.

Zamišljen kao jedinstveni festival koji slavi sound system kulturu i glazbu, Sea Sound će se odvijati na pet pozornica. Svaka od pozornica zastupat će drugu vrstu glazbe, a ona će se čuti preko unikatnih, ručno rađenih, sound systema. Tako da će Martinska od 18. do 21. srpnja biti prošarana magičnim kutijama te još magičnijim zvukovima koji iz njih izlaze. Svih pet pozornica bit će strateški raspoređeno na festivalskoj lokaciji: Live Sound, Dub Sound, Bass Sound, Electro Sound i Roots Sound. Pozornice će svojim pozicijama činiti jedinstveno ‘sound system naselje’ kojim će publika cirkulirati i uživati u različitim vrstama bass (i druge) muzike koje će predstavljati i brojni crewovi, kao i pojedini izvođači.

Sea Sound sound systems

Svaka pozornica Sea Sound Festivala imat će vlastiti sound system koji će ga napajati. Na Martinsku, poluotok nasuprot Šibenika, dovodimo ukupno pet sound systema: Prevara Sound System, Trokut Audio, Roadtripper Sound System, Vibration Addict Sound System i Seasplash Sound System.

Ulaznice za Sea Sound

Osim pozornica i sound systema najavljeni su i prvi izvođači na Sea Sound Festivalu: Vibronics feat. Vanya O & Danniella Dee, Paolo Baldini DubFiles, Deekline, Wicked Dub Division, One Dread te Dr.Obi meets Anja G, Roo T & Sistah Tena.

U prodaji su festivalske ‘Early Bird’ ulaznice, popularne ‘Ranograbilice’ po cijeni od 55 eura. dostupne putem poveznice. Ulaznice je moguće kupiti i na svim prodajnim mjestima (online i fizičkim) platforme Entrio kao i Core Event. Uz festivalsku ulaznicu svaki posjetitelj ima pravo i na korištenje festivalskog kampa na lokaciji koje je uračunato u cijenu.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama