Plenkoviću i dalje MOST trn u oku!

Objavljeno 02.02.2021 - IzdvojenoVijesti

Plenkoviću i dalje MOST trn u oku!

Plenkovićev HDZ i dalje tvrdi da je MOST demagoška stranka s kojom ne preporučuje nikome da ide u koaliciju, a sukladno sadašnjim njegovim partnerima u vlasti, Plenković misli da su dečki iz SDSSa vrhunski partneri i da upravo oni nude Hrvatskoj nacionalnu sigurnost!

Da nije tragično, bilo bi smiješno no upravo zbog Plenkovićevog partnerskog odnosa s SDSSom potpuno je razvidno da se sve više građana i birača HDZa okreće MOSTu jer je potpuno jasno da je politika Pupovca bliža Vučiću nego Hrvatskoj nacionalnoj politici i hratskim nacionalnim interesima!

MOST je po mišljenju Plenkovića najgore od najgoreg što se nekome može dogoditi!?

“Most je jedna populistička, demagoška, antieuropska i antimanjinska opcija, nisu nas oni prisilili na ovo”, poručio je Plenković odgovarajući na upit jesu li vladajući ustuknuli po pitanju HGK.

Ponavlja da Most po pitanju HGK zapravo prepisuje ideje udruge Glas poduzetnika, “a koja potiče građane na prosvjede, neposluh, nepoštivanje propisa i kršenje mjera koje postoje za zaštitu zdravlja hrvatskih građana”.

HDZ i dalje nema rješenje za HGK i po njihovoj politici HGG će i dalje otimati novce poduzetnicima i trošiti novce kako god žele. Predsjednik HGK ima veću plaću od Plenkovića, no o tome Plenković nije rekao baš ništa jer mu je to normalno!

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama