Počelo zasnježivanje: Ski karte za Platak odsad i na Petrolovim pumpama

Objavljeno 19.12.2021 - IzdvojenoSportTurizam

Počelo zasnježivanje: Ski karte za Platak odsad i na Petrolovim pumpama

Kupci Key Carda imaju direktan pristup žičari, vučnicama i trakama i ne moraju odlaziti na blagajnu skijališta, već direktno na staze.

Platak u novu skijašku sezonu ulazi s novostima koje će, kako ističu u Goranskom sportskom centru, zasigurno razveseliti brojne ljubitelje skijanja s pogledom na more. Osim uobičajene kupnje skijaških karata na blagajni skijališta, od jučer je karte za Platak moguće kupiti i na svim benzinskim postajama Petrola u Hrvatskoj i državama u regiji u kojima Petrol ima svoje benzinske postaje.

Na Petrolu će u prodaji biti dnevne i tjedne karte, kao i karte za djecu do šest godina. Sezonske skijaške karte moguće je kupiti isključivo na blagajni SRC-a Platak.

Dio Ski Fun obitelji

– Kada kupac odabere vrstu skijaške karte koju želi kupiti, prodavač će obraditi njegovu narudžbu i izdati mu dnevnu ili tjednu skijašku kartu. Prilikom prve kupnje, kupac polaže kauciju u protuvrijednosti tri eura za Key Card koji može zadržati i višekratno koristiti ili vratiti na isto prodajno mjesto i uz predočenje računa zatražiti povrat kaucije. Nove skijaške karte na Key Card se mogu upisati tek nakon što su prethodno kupljenje karte iskorištene.

Kupci Key Carda imaju direktan pristup žičari, vučnicama i trakama i ne moraju odlaziti na blagajnu skijališta, već direktno na staze. Key Card nije prenosiv, što je uz opće uvjete navedeno na računu. Reklamacije su moguće isključivo na mjestu kupnje karte i uz predočenje računa, ističu u GSC-u.

Cijene skijaških karata i ostalih usluga koje nudi Goranski sportski centar ostaju nepromijenjene u odnosu na prošlogodišnji cjenik. Za pitanja o kupnji skijaških karata korisnicima su na raspolaganju e-adrese platak@gsc-pgz.hr i prodaja@mojskipass.si, kao i broj +386 40 252 800. Od sljedećeg tjedna bit će aktivno i mrežno mjesto mojskipass.si, a Platak će postati dio velike Ski Fun obitelji europskih skijališta, koja svojim korisnicima omogućavaju ovakav način kupnje skijaških karata, kažu u GSC-u.

Počelo zasnježivanje

Na radost mnogobrojnih skijaša, ove subote je krenulo zasnježenje skijaške staze Radeševo 1, a potom i Zavoja 19 te staze Radeševo 2, pa je informacija o prodaji skijaških karata stigla u pravo vrijeme. Budu li vremenske prilike u skladu s prognozom, blagdanski vikend mogao bi označiti početak sezone skijanja na Platku.

– Za kvalitetno prekrivanje staza umjetnim snijegom i stvaranje optimalne podloge, potrebno je četiri do pet dana. Uz temperaturu i vlažnost zraka, kod zasnježenja je bitna i temperatura vode i tla te po mogućnosti period bez jakog vjetra, kao i povoljan temperaturni trend. U našim klimatskim uvjetima nije jednostavno zaokružiti sve te parametre. Skijanje s pogledom na more je posebnost koja ima svoju draž, ali i svoju cijenu. Tom privilegiju i jedinstvenoj lokaciji moramo prilagoditi naš način rada i očekivanja, poručuju iz Goranskog sportskog centra.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama