Počinju prijave za posao na 62. Međunarodnom dječjem festivalu u Šibeniku

Objavljeno 25.05.2022 - Zanimljivosti

Počinju prijave za posao na 62. Međunarodnom dječjem festivalu u Šibeniku

Danas, srijeda, 25. svibnja, počinju prijave za rad na 62.Međunarodnom dječjem festivalu u Šibeniku koji će se održati od 18. lipnja do 2. srpnja. Poziv je upućen studentima i učenicima, a poslovi su razni- od kultnog kičmatransa preko održavanja čistoće do kazališne, odnosno festivalske blagajne i recepcije. Posao na MDF-u iskustvo je koje se ne propušta!
ISKUSTVO KOJE SE PAMTI
Počeli su upisi za rad na 62. MDF-u u Šibeniku, a javiti se mogu studenti i učenici. Prijave se zaprimaju svakog radnog dana od 10 do 13 sati u tajništvu Hrvatskog narodnog kazališta u Šibeniku ili na broj mobitela 099 825 4135.
Svi zainteresirani vremena za prijaviti se imaju do 3. lipnja. Oglasi su objavljeni i na internetskoj stranici Studentskog centra Šibenik.
Traže se studenti, odnosno učenici za rad u tehničkoj službi poznatoj i kao legendarni kičmatrans, zatim na recepciji i blagajni i poslovima čišćenja. Osigurane su dnevnice, odlično društvo i posebna radna atmosfera tako tipična za šibenski Festival zbog čega je posao na MDF-u iskustvo koje se pamti.
SAMO ŠTO NIJE POČELO
62. Međunarodni dječji festival u Šibeniku počinje 18. lipnja i kroz dva tjedna događanja Krešimirov grad će pretvoriti zemlju iz snova za svakog dijete, roditelja, baku i djeda. I ove godine petog godišnje doba donosi pregršt zanimljivih predstava iz zemlje i svijeta. Stižu gosti s tri kontinenta, na stotine i stotine djece proći će kroz 38 radioničkih programa, uživat će se na ulicama i trgovima. I nema velikog ili malog čovjeka koji uskoro neće htjeti biti u Šibeniku!
Vidimo se brzo!

Autor:
Snježana Klarić

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama