Pokojni Matej Periša je bio pod utjecajem droga za vrijeme kobne noći!

Objavljeno 21.06.2022 - Vijesti

Pokojni Matej Periša je bio pod utjecajem droga za vrijeme kobne noći!

Više javno tužiteljstvo u Beogradu utvrdilo je da nema osnovane sumnje da je smrt Mateja Periša posljedica kaznenog djela, imajući u vidu sve okolnosti od njegovog nestanka u noći 30./31. prosinca 2021. godine, izvršene provjere, do pronalaska tijela 18. svibnja u Dunavu, javlja Nova.rs.

Okolnosti koje su prethodile nestanku Mateja Periša, izjave osoba koje su prije nestanka bile u njegovom društvu, uz izvršene provjere i obdukcijski nalaz ne ukazuju da je njegova smrt povezana s bilo kojim oblikom nasilja.

Naime, obdukcijom koju je po nalogu Višeg javnog tužiteljstva u Beogradu obavio Institut za sudsku medicinu konstatirano je da na tijelu Mateja Periša nema povreda kostiju glave, vrata, trupa ni udova.

Istovremeno, rezultati toksikoloških analiza su pokazali prisustvo toksičnih koncentracija amfetamina u krvi i organima, uz prisustvo etil-alkohola. Također, u uzorku kose je identificiran kokain i benzoilekgonin u tragovima.

Ovim se potvrdilo da oni koji su tvrdili da pokojni Periša nije konzumirao droge nisu bili u pravu, i prava je istina da se ovakav oblik ponašanja pokojnika krio od javnosti sve do danas.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama