fbpx

POSEBAN GOST NA KONCERTU DIANE KRALL U OPATIJI JE JOE LOVANO

Objavljeno 18.01.2019 - Zabava

POSEBAN GOST NA KONCERTU DIANE KRALL U OPATIJI JE JOE LOVANO

Kanadska jazz pijanistica i pjevačica prodala je više od polovine predviđenog kapaciteta, a na ekskluzivnom koncertu u Opatiji, nastupit će pred samo 2000 obožavatelja. Kao poseban gost najavljen je poznati američki jazz saksofonist

Otkako su ulaznice puštene u prodaju, interes za nastup ”kraljice jazza” 16. srpnja na Ljetnoj pozornici u Opatiji itekako je velik. Kanadska jazz pijanistica i pjevačica s iznimnom lakoćom prodala je više od polovine predviđenog kapaciteta, a na ekskluzivnom koncertu u Opatiji, Krall će nastupiti u intimnoj atmosferi pred samo 2000 obožavatelja. Na pozornici će joj se pridružiti Karriem Riggins na bubnjevima, Robert Hurst na kontrabasu, a kao poseban gost najavljen je Joe Lovano, američki jazz saksofonist, klarinetist, flautist i bubnjar što će lijepu ljetnu večer učiniti zaista jedinstvenim glazbenim doživljajem.

Još od prvog albuma “Stepping Out”, Diana Krall oduševljava publiku i kritiku. U karijeri dugoj 25 godina objavila je 15 albuma koje je prodala u više od 15 milijuna primjeraka. Jedina je jazz izvođačica koja je na prvom mjestu imala čak osam albuma na Bilboard Jazz Albums listi, osvojila je tri Grammyja, a uspoređuju je i s divom Billie Holiday. Diana ove godine kreće na svjetsku turneju koja započinje u travnju u Americi, a 16. srpnja u organizaciji Star produkcije i Festivala Opatija, nastupit će na Ljetnoj pozornici u Opatiji.

– Koncert Diane Krall vrhunski je događaj i iznimno smo sretni što će hrvatska ali i inozemna publika moći uživati u ovom glazbenom spektaklu – rekao je Alen Ključe, direktor Star produkcije.

Ime ove kanadske pijanistice i pjevačice jamči jedinstven i vrhunski produciran koncert, stoga nabavite na vrijeme svoje ulaznice na stranici eventim.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama