Potopljeni riječki SDPovci. Obersnel se nije uspio dočepati Sabora

Objavljeno 06.07.2020 - Vijesti

Potopljeni riječki SDPovci. Obersnel se nije uspio dočepati Sabora

Riječani su kaznili SDPove političare koji već godinama nisu u stanju organizirati Rijeku na razini europskog grada pa se tako izjalovio plan Vojka Obersnela da pobjegne iz grada koji je prezadužio i da se prebaci u Sabor RH gdje je plaća sigurna, a odgovornost nikakva!
Obersnel nije dobio najviše glasova čak ni u Rijeci. Više od njega Grbinu, ali i – Olegu Butkoviću!
On je osvojio ukupno 3.232 glasa, dok je Peđa Grbin dobio 3.323. Dodatno porazno po riječkog gradonačelnika, HDZ-ov ministar Oleg Butković dobio je čak 5.239 preferencijalnih glasova.

Iznimno je loše prošao SDP-ov predsjednik Županijske skupštine koji je nosio listu Restarta u 8. izbornoj jedinici – Erik Fabijanić osvojio je svega 442 glasa. Razloga za sreću nema baš niti Željko Jovanović koji je osvojio 1.465 glasova.

Obersnel se na ovaj politički debakl još nije oglasio, no kako saznajemo neslužbeno u KIGO.hr, Obersnel se možda ponovno kandidira na mjesto gradonačelnika Rijeke što bi za Rijeku bilo pogubno!

Riječani su zasićeni lažnim obećanjima Obersnela i SDPa Rijeka i očekuju se nova lica i novi programi koji u Rijeci nema zadnjih 30 godina!

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u