Prijatelji Todorića prikupili jedan milijun eura

Objavljeno 20.11.2018 - IzdvojenoVijesti

Prijatelji Todorića prikupili jedan milijun eura

Ivica Todorić izašao je iz Remetinca. Njegova obrana uplatila je jamčevinu od 7,5 milijuna kuna, a na pitanje gdje su nabavili novac, odvjetnici Čedo Prodanović i Jadranka Sloković rekli su da su mu u prikupljanju novca pomogli prijatelji.

Nakon izlaska iz zatvora Todorić je u pratnji supruge Vesne ušao u automobil daruvarske registracije i nije davao izjave.

Izlazeći iz zgrade suda odvjetnica Sloković novinarima je kazala da je jamčevina stigla te da je sudac istrage ukinuo istražni zatvor, uz određene mjere opreza. Todorić je dao obećanje da neće napuštati boravište bez dozvole suda, kazala je Sloković, dodajući da će Todorić danas izaći iz zatvora u Remetincu gdje se nalazi od izručenja Hrvatskoj.

Odgovarajući na novinarska pitanja Sloković je kazala da su Todorićevi prijatelji novac za jamčevinu skupljali tri dana, a nije željela otkriti o kome je riječ. Ipak, kazala je da sud zna tko je uplatitelj.

Glasnogovornik suda Krešimir Devčić kazao je da je Todorić na ročištu upozoren da, ukoliko bude prekršio dio mjera opreza, jamstvo pripada državi, a on se vraća u istražni zatvor.

Na pitanje zna li tko je uplatitelj jamčevine Devčić je kazao da je za sud relevantno samo da je novac položen.

Todorić je nakon ročišta vraćen u Remetinec kako bi se razdužio i oko 17 sati izašao je na slobodu.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama