Prijavite se na program “Ljeto na Kupi 2022”

Objavljeno 13.05.2022 - Turizam

Prijavite se na program “Ljeto na Kupi 2022”

Ljeto na Kupi 2022. je program u organizaciji Turističke zajednice područja Kupa koji se realizira na Gradskom kupalištu Slave Raškaj u Ozlju s ciljem vraćanja kupača na rijeku Kupu i organiziranja kvalitetnog provođenja slobodnog vremena za djecu, mlade i odrasle.

U okviru manifestacije se održava i program Dnevni boravak na Kupi od 04.06. do 21. 08. 2022. u organizaciji Izvan fokusa, te će se aktivnosti koje se prijave u tom razdoblju odvijati u sklopu Dnevnog boravka na Kupi.

Pozivamo sve zainteresirane dionike kulturno zabavne ponude da prezentiraju svoje programe putem Iskaza interesa te ostvare mogućnost sudjelovanja u programu Ljeto na Kupi 2022. Prijaviti se mogu fizičke i pravne osobe (pojedinci umjetnici autori, obrtnici, udruge civilnog društva, trgovačka društva registrirana za objavljenje kulturnih djelatnosti i dr.).

Iskaz interesa za sudjelovanjem u Programu aktivnosti otvoren je do 18. svibnja 2022. godine do 23:59 sati.
DETALJNIJE
SUBOTOM U PAVLINSKI SAMOSTAN SVETICE

Odlične vijesti iz pavlinskog samostana u Sveticama – od 07.5. svake subote pa do kraja rujna – organiziraju Dane otvorenih vrata, upoznajte impresivnu kulturnu i sakralnu baštinu na Gori blagoslova…prijedlog za odličan vikend

Mogućnosti su brojne:

a) Prošetajte iz smjera Ozlja, otkrijte Križni put u ugodnoj šetnji do Svetica

b) iz Jaškova, Sela štrudle, preko Svetičkog Hrašća dođite biciklom, na Sveticama je odmorište i mjesto za kuliranje

c) dođite iz Krašića…povežite i upoznajte sakralnu baštinu na koju smo posebno ponosni
DETALJNIJE
3 PRIZNANJA SUNCOKRET RURALNOG TURIZMA

U Cavtatu su u četvrtak uručene nagrade “Suncokret ruralnog turizma Hrvatske 2022”, čak 3 su završile na našem području

U kategoriji tradicijskih ruralnih domaćinstava srebrnu povelju osvojio je integralni hotel “Srce Prirode” u Gorici Lipničkoj u općini Ribnik. U kategoriji ruralnih turističkih projekata brončanu povelju osvojio je Etno park Ozalj pri Zavičajnom muzeju Ozalj. Posebno priznanje pripalo je projektu “Štrudla By Bike”, za kreativan spoj cikloturizma i gastronomije.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama