fbpx

Priznanje HTZ-u za rad na promidžbi Hrvatske u Rusiji

Objavljeno 21.03.2013 - Turizam

Priznanje HTZ-u za rad na promidžbi Hrvatske u Rusiji

Najveći moskovski sajam turizma MITT dodijelio je priznanje Predstavništvu Hrvatske turističke zajednice u Moskvi za njen doprinos u promidžbi Hrvatske na tržištu Ruske federacije, kao i za dvadeset godina uspješne suradnje i lojalnosti ovoj turističkoj priredbi.

Sajam se ove godine održava od 20. do 23. ožujka, a svečana ceremonija dodjele nagrade upriličena je 20. ožujka u moskovskom hotelu Ritz Carlton.

Nagradu je u ime Hrvatske turističke zajednice preuzeo direktor Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Rusiji Mladen Falkoni, koji je organizatorima sajma te brojnim turističkim djelatnicima i medijima zahvalio na dugotrajnoj uspješnoj suradnji.

Dodjeli priznanja za rad HTZ-a posvjedočili su mnogobrojni hrvatski partneri prisutni na ovom sajmu, kao i ruske turističke tvrtke i turoperatori koji u svojoj ponudi nude i Hrvatsku.

Uz predstavništvo Hrvatske turističke zajednice, nagrađena su i predstavništva Mađarske i Dubaija. Hrvatska turistička zajednica na sajmu MITT tradicionalno promovira hrvatski turizam, a naročito posljednjih deset godina od kada je otvoreno i aktivno djeluje Predstavništvo.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama