Raspada se hrvatska ljevica, Katarina Peović na “aparatima”

Objavljeno 09.12.2020 - Vijesti

Raspada se hrvatska ljevica, Katarina Peović na “aparatima”

Nova zvijezda hrvatske ljevice, Katarina Peović karijerna je političarka čije ideje i ideologoje još nisu sasvim poznate.

Peovićka je u vrlo kratko vrijeme uspjela zbaljesnuti toliko jako u zagrebačkoj politici, da se osokolila i zaključila da bi njezine turbo lijeve ideje najbolje prošli u Istri i na Kvarneru!

Peovićka sa svojim nastupima postaje sve veće smetalo SDPu i stranci MOŽEMO pa je bilo samo pitanje trenutka kada će ova političarka dobiti crveni karton od ostale hrvatske ljevice te kada će se s njom prekinuti suradnja.

“Uistinu predstavljamo pravu ljevicu koja je u osmoj izbornoj jedinici doista dugo čekana, jer ljudi u toj izbornoj jedinici uvijek bili ulijevo, ali nisu imali stranku koja bi bila ulijevo. Niti SDP, niti IDS nisu lijeve stranke”, ističe Peović.
Smatra da su te dvije stranke tržišne, neoliberalne stranke koje su uništile privredu u toj izbornoj jedinici. Proziva dugovječnog riječkog gradonačelnika Vojka Obersnela (SDP) da je kriv za iseljavanje 11.000 Riječana i uništenu nekoć bogatu riječku industriju.
Na pitanje bi li Radnička fronta koalirala sa SDP-om, Peović odlučno kaže – ne, jer je “riječ o antiradničkoj stranci”.

Nakon ovakvih stavova bilo je potpuno jasno da će SDP odraditi mudar potez, te da će podržati Tomislava Tomaševića za gradonačelnika Zagreba jer jedini ima karizmu i znanje za preuzimanje Zagreba, a Peovićka se prepušta samostalnoj bitci na Kvarneru i u Istri!

Iako Peovićka nije stanovnik Rijeke i nema korijene u ovome gradu istina je da u Rijeci postoji stanovita ekstremna ljevica koja bi željela takvog kandidata u gradskom poglavarstvu.

No, Peovićka za sada nema nikakav razvojni program za grad Rijeku je ne nepoznato da li ona zna koji su stvarni problemi grada Rijeke ili NE?

Rijeka ima cijeli niz problema koji treba riješiti za normalno funkcioniranje grada i građana. Gospodarenje otpadom, uređenje riječkog priobalja, micanje eko bombe postrojenja INAe na Mlaci, uređenje toka Riječine, uređenje mjesta za parkiranje na Rastočinama na mjesto današnjeg dječjeg vrtića, uređenje kazališta, otkrivanje glavnih krivaca za raspašoj u financijama u sklopu EPK, broda Galeb, uništenje riječkih kazališta….. ovo su samo neke teme koje su važne, no zna li to Katarina Peović???

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama