Rock The Opera vraća se u Hrvatsku!

Objavljeno 07.01.2022 - Zabava

Rock The Opera vraća se u Hrvatsku!

JEDINSTVENI GLAZBENI SPEKTAKL “ROCK THE OPERA” SA ZAGREBAČKOM FILHARMONIJOM KREĆE U NOVU TURNEJU PO HRVATSKOJ

5. 2. 2022. SPALADIUM ARENA, SPLIT

6. 2. 2022. DVORANA “KREŠIMIR ĆOSIĆ”, ZADAR

7. 2. 2022. K.D. V. LISINSKI, ZAGREB

Nakon rasprodanog koncerta u Zagrebu koncem listopada, glazbeni spektakl “Rock the Opera” ponovo stiže u Zagreb početkom veljače, te premijerno u Split i Zadar.

Projekt “Rock the Opera” iza sebe niže brojne uspjehe diljem Europe te rasprodanih koncerata u najljepšim dvoranama. Koncert nudi neponovljivo iskustvo koji na unikatan i jedinstven način izvođenja svjetskih poznatih glazbenih djela publici daje fantastičnu atmosferu i ambijent.

Otkako je njemački dirigent Friedemanne Riehle kreirao spektakularan prvijenac u Bečkoj Operi, ovaj događaj nastavio je prenositi energiju diljem Europe na brojna prestižna mjesta i dvorane.

Na cijeloj turneji kao i u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog pod palicom njemačkog dirigenta i u izvedbi Zagrebačke filharmonije uz vokalne soliste i specijalnog gosta Dinu Jelusića, “Rock the Opera” vratit će vas u dane rocka.

Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji zvuka, aranžmanima koji oduzimaju dah i najboljim glazbenicima i iz klasičnog i iz rock svijeta, „Rock The Opera“ donijet će vam rock kakav nikada prije niste čuli, s najvećim poštovanjem prema izvornoj pjesmi i njezinoj važnosti te povijest glazbe, a uz veličanstvenost koju može donijeti samo puni filharmonijski orkestar. Projekt se bazira na najvećim klasičnim rock hitovi Queen, Deep Purple, Pink Floyd, Led Zeppelin, AC / DC, Rainbow, U2 i mnogim drugima.

Ulaz za navedeni glazbeni spektakl obavljat će se prema budućim epidemiološkim mjerama koje će biti određene od strane Nacionalnog stožera civilne zaštite u periodu održavanja koncerta. Naše kupce ćemo pravovremeno obavještavati o svim dopunama i izmjenama vezanim uz COVID mjere, te sve promjene ili izmjene koje će se eventualno dogoditi a vezane su za sam ulaz na koncert odnosno u navedene dvorane.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama