Rusija puca po šavovima…..

Objavljeno 26.09.2022 - Vijesti

Rusija puca po šavovima…..

Naoružani muškarac vatrenim oružjem ubio je najmanje 13 osoba u školi u gradu Iževsk u središnjoj Rusiji. Najmanje je 20 osoba ranjeno. Napadač koji je imao dva pištolja, navodno se ubio, a motiv pucnjave se ne zna.

Na mjestu događaja su Hitna pomoć i službe sigurnosti. Na društvenim mrežama se pojavila informacija da se radi o mobiliziranom vojniku koji nije žeio ići u Ukrajinu.

Mladić je pucao u vojnom uredu za regrutaciju u mjestu Ust-Ilimsk u regiji Irkutsk, a društvenim mrežama proširila se snimka napada. Na snimci se vidi kako mladić puca u čelnika lokalnog odbora za novačenje, javljaju lokalni mediji.

Tayga.info koja je objavila video incidenta na svom kanalu na Telegramu citirala je očevica, navodeći da je šef odbora ranjen. Nije naveden ukupan broj žrtava. Portal Baza objavio je snimku uhićenog napadača, koji se na snimci identificirao kao 25-godišnji Zinin Ruslan, stanovnik Ust-Ilimska.

Demonstracije diljem Rusije i represija koju vodi Putin protiv građana rezultira sve napetijom situacijom u Rusiji što ukazuje na početak nemira sve većeg broja Rusa i na početak pada diktature koju vodi Putin i njegovi slijedbenici.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama