Ryanair od danas uvodi linije iz Zagreba za tri europska grada

Objavljeno 03.12.2021 - Putovanja

Ryanair od danas uvodi linije iz Zagreba za tri europska grada

RYANAIR od danas prometuje na još tri nove linije iz zagrebačke zračne luke – prema Pafosu na Cipru, nizozemskom Eindhovenu i švicarskom Baselu, piše Croatian Aviation.

Zagreb – Basel – Zagreb
Od danas Ryanair povezuje Zagreb i Basel redovnom linijom dva puta tjedno, svakog ponedjeljka i petka. Zračna luka Basel smještena je zapravo na teritoriju Francuske, no eksteritorijalnim putem povezana je s gradom kojem gravitira.

Irski će niskotarifni avioprijevoznik na ovoj liniji prometovati dva puta tjedno, ponedjeljkom i petkom, u popodnevnim satima. Na liniji su najavljeni zrakoplovi tipa A320 partnerske kompanije Laude, koji su ujedno i bazirani u zagrebačkoj zračnoj luci.

Zagreb – Eindhoven – Zagreb
Zagrebačka je zračna luka od danas povezana i s Eindhovenom, petim po veličini gradom u Nizozemskoj, u čijem urbanom području živi oko 400.000 stanovnika. Zračna se luka nalazi vrlo blizu granici s Belgijom, a zbog svoje lokacije letove prema ovom aerodromu koriste putnici koji nastavljaju dalje prema Essenu, Dortmundu, Kölnu ili Dusseldorfu.

Zagreb – Pafos – Zagreb
Treća nova linija kreće prva, odnosno krenula je još jutros 6:40. Zrakoplov Laude poletio je prema Pafosu, gradu na Cipru, s kojim će Zagreb biti povezan također dva puta tjedno, ponedjeljkom i petkom.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama