„ S LJEPOTAMA LOŠINJA U EU“

Objavljeno 27.06.2013 - IzdvojenoTurizam

„ S LJEPOTAMA LOŠINJA U EU“

U prigodi ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju, Grad Mali Lošinj i Turistička zajednica Grada Maloga Lošinja poklanjaju Vam djeliće ljepote kojom Hrvatska obiluje, a čija se čistoća prirode, marljivost  stanovnika,  suživot s netaknutom prirodom i kristalno bistrim morem najbolje očituje u životu Lošinjskog arhipelaga.

Film je sniman kombiniranim tehnikama video, timelapse i slowmotion sekvenci te je upotpunjen brojnim fotografijama i specijalnim video efektima kako bi što bolje dočarao svu snagu ljepote lošinjskog arhipelaga i njegove vitality energije.

Uz mnogobrojne snimke ljepota ovoga otočja, njegovih ljudi, zbivanja, prirodne, kulturne i sakralne baštine, film obiluje i zračnim snimkama našeg plavo-zelenog dragulja, Jadrana kao i očaravajućim prikazom bogatog podmorja i kipa Apoksiomena koji je pronađen u njegovim dubinama.

Autor filma: Marko Vrdoljak, glazbena obrada: Zvonko Tešić, montaža: Adam Bukvić/Dražen Zeljković.

Promocija filma „Lošinj – Island of vitality“ bit će 30.06. na trgu RH u Malom Lošinju u sklopu svečanosti prigodom ulaska Republike Hrvatske, kao ravnopravne članice, u Europsku uniju. Tom prigodom, svi posjetitelji dobit će besplatan primjerak novog DVD-a, a svi ostali film će moći  pogledati od 01.07. na

– web stranicama Turističke zajednice Grada Malog Lošinja

– facebook profilu „Losinj-Island of vitality

vimeo kanalu

youtube kanalu                                                     Projekt financira Europska unija

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama