SAD: Niti Kolinda niti Milanović do sad niti jednom nisu spominjali hrvatski turizam i nautiku!

Objavljeno 21.09.2021 - GospodarstvoIzdvojeno

SAD: Niti Kolinda niti Milanović do sad niti jednom nisu spominjali hrvatski turizam i nautiku!

Iako je Hrvatska TOP svjetska nautička destinacija i vrhunsko turističko odredište, niti u jednom službenom govoru niti bivše predsjednice niti sadašnjeg predsjednika to nije bio sastavni dio teme.

I Kolinda Grabar Kitarović i Zoran Milanović jesu diplomati koji bi prije svega morali koristiti svoje funkcije za razvijanje hrvatskog gospodarstva od čega najvažniju kariku u tome poslu imaju turizam i nautika!

Nema stabilne Hrvatske bez stabilnog gospodarstva, a turizam i nautika su nam pomogli da vidimo koje to hrvatske proizvode stranci vole i koje bi trebalo izvoziti.

Na svim važnijim putovanjima i predsjednik Vlade i države morali bi imati i neke uspješne gospodarstvenika uza sebe, najbolje da se svako malo rotiraju neka druga imena jer će na taj način političari početi razumjeti potrebe poduzetnika i gospodarstvenika i svjetovi političara i gospodarstvenika će se malo približiti.

Hoće li naši političari shvatiti važnost gospodarstvenika i poduzetnika uskoro će se i vidjeti…..uglavnom, posjet SAD-u treba okrenuti u korist hrvatskog gospodarstva, turizma i nautike, još nije kasno…..

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama