SDP i HDZ misle da je MOST ustvari TRN

Objavljeno 13.05.2016 - Vijesti

SDP i HDZ misle da je MOST ustvari TRN

Iako se vjerovalo da će MOST izazvati totalnu pomutnju i smutnju u najblaže rečeno prpošno i neodgovorno bavljenje politikom do sada, nitko se nije nadao da će baš MOST spriječiti daljnju krađu državne imovine i da će se i SDP i HDZ naći pod svojevrsnim embargom za djelovanje koje su naučili do sada.

Sve tajne službe svijeta nisu pomogle ni SDPu ni HDZu da zaustave MOST. Početni pokušaji čerupanja MOSTa uspjeli su smanjiti broj s 19 na 15 mandata u Saboru, no to je ujedno bio i kraj uspjeha “velikih” stranaka u pokušaju devastiranja ove najvažnije mlade političke stranke.

Danas je MOST u situaciji da čak 13 zastupnika misli prijeći u njihove redove (MOSTa). Sve su to saborski zastupnici nezadovoljni radom svojih velikih stranaka. Većina ih je iz SDPa, i jedan dio njih je iz HDZa i ostalih manjih stranaka.

MOST je prepoznat kao tvrdi pregovarač s SDPom i HDZom koji ima simpatije građana, Crkve, ali i međunarodne političke scene.

Zbog Mosta se gasi ured bivšeg predsjednika, političarima se smanjuju plaće i davanja, sprečava se nabava novih skupih vozila, miču se neke državne agencije, onemogućuje se inspektore da kazne gospodarstvenike iznenadno nakon prve kontrole, MOST traži preustroj općina, gradova i županija  te traži racionalizaciju birokracije, smanjenje poreznog opterećenja tvrtkama i gospodarstvu, ukidanje svih parafiskalnih nameta itd., itd.

MOST je jednostavno unio dašak drugačije klime političara. Hrvati su mogli na trenutak osjetiti kako to izgleda kad vrhovi političkih stranaka ne stavljaju svoj interes u prvi plan, nego je tu interes građana Hrvatske na prvom mjestu.

MOST nisu uspjeli slomiti veliki mešetari jer se to jednostavno ne može. Nitko ne može pobijediti narod. Tako je MOST postao TRN HDZu, SDPu, HNSu i političarila sličnog kova.

Politika se nastavlja dalje i što je u HRVATSKOJ jači MOST, biti će nam jači i sigurniji prijelaz od strane u kojoj smo do sada bili gdje smo hranili partizansko-ustaške političare, birokrate i ljude u pravosudnom sustavu, do one strane gdje vrijede pravila uljuđeng civiliziranog svijeta gdje je opće dobro, jedino dobro.

 

 

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u