SDP izgubljen u prostoru i vremenu

Objavljeno 06.05.2019 - Vijesti

SDP izgubljen u prostoru i vremenu

Bernardić nagovara Komadinu na kandidaturu za predsjednika Hrvatske, Komadina bi htio Milanovića, Milanović ne komunicira ni s medijima ni s članovima SDPa pa nitko ne zna što bi on, a članovi SDPa bi najradije smijenili cijelo vodstvo SDPa….uglavnom KOS!

– Hvala na nominaciji! No, tko zna o čemu sam ja sve razgovarao s predsjednikom stranke, jer ja čak sam po ovim napisima ne znam o čemu sam razgovarao, kaže Komadina.

Meni je prije svega važno povjerenje građana Primorsko-goranske županije. Građanima sam dao riječ da ću ovdje ostati u mandatu župana.

Ono što želim reći jest da sa zadovoljstvom radim svoj posao, ja se nadam, na dobrobit građana, izjavio je danas Komadina.

Zahvala na nominaciji, no nesiguran odgovor da li će pristati na kandidaturu ili ne. Ipak, ako ne pristane on još se uvijek razmatra kandidatura Zorana Milanovića koji je u SDPu ostavio kaos i pobjegao.

Komadina se da bi vrh SDP-a postavio samo jedan uvjet Milanoviću, a to je da na izbore ide kao član stranke, a ne kao neovisni kandidat.

– Svatko relavantan može biti kandidat. Netko sebe nominira, netko se diskvalificira. Kandidat SDP-a treba biti kohezivni faktor, ne samo u SDP-u, nego i na lijevom političkom prostoru i centru. Međutim, sad je preuranjeno govoriti o imenima, rekao je Komadina.

Izvori blisku KIGO.hr govore da je Bernardić pokušao na Kvarneru uvjeriti Komadinu na kandidaturu za predsjednika države, no da je Komadina u strahu od gubitka izbora jer je svjestan da je Kolinda nedodirljiva.

Komadina ima i cijeli niz problema na Kvarneru koje nisu na dobrobit građana, tako primjerice, luka Rijeka izgleda zapušteno i razvaljeno, a županija se još uopće nije ponudila kao pomoć u usmjeravanju Lučke Uprave i Luke Rijeka da rade bolje brže i transparentnije. Razvaljeno riječko priobalje, razvaljeno bakarsko priobalje, priobalje u Kraljevici, riječki problem priprema oko EPK 2020, neuređena kazališta, zatvoreno Tetro Fenice, ne rješeno odlagalište otpada, INA/MOL EKO BOMBA na Mlaci i mnoge druge važne teme koje muče Kvarner ukazuju da Komadina ima puno posla oko svoje županije i da neće moći biti spreman za kandidaturu za predsjedničke izbore jer niti u svome kraju godinama nije riješio mnoge probleme.

KIGO GRUPA.d.o.o je poslala zahtjev županiji za hitan sastanak oko alarmantnog stanja priobalja Rijeke i termin za sastanak još se očekuje! Prva zamolba za pomoć poslata je prije mjesec dana i nikakve konkretne reakcije još nema.

Nitko tko nije spreman čuti i razumjeti gospodarstvenike i stvarne probleme s lokalne razine moralno ne može kandidirati za neku nacionalnu funkciju jer za nju svakako nije spreman.

Hoće li SDP uspjeti okrenuti prema građanima?

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u