SDP na razini “šake jada”

Objavljeno 26.02.2016 - Izdvojeno

SDP na razini “šake jada”

Još uvijek čelni čovjek SDPa mlatara jezikom kako zna i umije i nikome od njegovih SDP kolega to ne smeta.

Zadnja netolerantna glupost koju je izvalio je da je predsjednica države Hrvatske “šaka jada”, dodajući kako je poznaje “otkako je Tomislavu Karamarku virila iz džepa”.

Vokabular i kultura najvažnijih SDPovaca je nedopustiva i sve veći broj udruga jasno opominje vrh SDPa da se ne ponašaju usklađeno s demokratskim normama i standardima zapadnog i slobodnog svijeta.

Udruga BABE su se oštro suprostavile Milanovićevom odnosu prema ženama, a posebno njegov poremećeni odnos prema predsjednici države koju uopće ne poštuje i koju svakodnevno vrijeđa.

GONG je jasno opomenuo Milanovića kao i vrh SDPa da moraju prestati s uvredama i da konačno moraju priznati da su izgubili izbore i da su postali oporba. U GONGu tvrde da oporba treba jasno kritizirati poteze vlasti, a ne vrijeđati pojedine političare na osobnoj razini što sada rade u SDPu.

Sa svojim nedemokratskim i netolerantnim ponašanem Milanovića, SDP je svrstan u netolerantne i ne moderne stranke  i kao takva se mora otkriti te staviti u okvire ponašanja normalnih EU stranaka.

 

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama