Snijeg i skijaški ugođaj u lošinjskom hotelu Bellevue

Objavljeno 20.03.2016 - Zanimljivosti

Snijeg i skijaški ugođaj u lošinjskom hotelu Bellevue

Nakon američkog uspjeha i predstavljanja u Los Angelesu, dokumentarni film simboličnog naziva „Gnothi Seauton – Upoznati samog sebe“ o najtrofejnijim hrvatskim skijašima, Ivici i Janici Kostelić, iz Malog Lošinja krenuo je u veliku turneju po Hrvatskoj.

Uz glavne zvijezde filma, Ivicu i Janicu Kostelić, Lošinj je ugostio cijelu ekipu filma predvođenu Janicom i Ivicom te autorom Brunom Kovačevićem koji je 23 godine pratio svaki korak njihove uspješne karijere. Premijeru filma su uveličale mnogobrojne poznate ličnosti poput Nine Badrić, Miroslava Ćire Blaževića, Marka Vrdoljaka i Tamare Garbajs te mnoge druge, kojima je svojevrsni domaćin bio luksuzni hotel Bellevue u uvali Čikat, prvoj uvali s cjelokupnom ponudom i uslugom na razini 5*.

„Iznimno nam je zadovoljstvo što smo u hotelu Bellevue ugostili naše proslavljene sportaše i cijelu ekipu zaslužnu za film koji vjerno prikazuje životni i sportski put te uspjehe Ivice i Janice Kostelić. Siguran sam da smo i na taj način još jednom potvrdili svoje mjesto u odabranom društvu onih koji su svjesni da je stalno ulaganje u razvoj i napredovanje jedini put za postizanje uspjeha i osvajanje nagrada. Tome svjedoče i brojna priznanja hotela Bellevue koja potvrđuju kako smo naučili biti najbolji u onome što radimo i pritom zadovoljiti i najzahtjevnije goste”, istaknuo je Goran Filipović, član Uprave Jadranka Grupe u čijem se portfelju Lošinj Hotels & Villas nalazi i hotel Bellevue.

Podsjetimo, u veljači ove godine film je predstavljen američkoj javnosti u jednom od najpoznatijih kina na Beverly Hillsu u Los Angelesu, dok je glamurozna pretpremijera održana u Zagrebu u travnju prošle godine kojoj su nazočila mnoga poznata lica.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama