Šok u Rijeci! Obersnel vikao vijećniku da je kreten….

Objavljeno 30.09.2019 - Vijesti

Šok u Rijeci! Obersnel vikao vijećniku da je kreten….

Potpuno nevjerojatno no gradonačelnik grada koji će slijedeće godine biti glavni grad kulture europe danas je izvrijeđao zastupnika MOSTA Josipa Kukuljana pogrdnim riječima da je kreten te mu je pokazivao srednji prst .

Novinari KIGO.hr sreli su danas gradskog vijećnika Josipa Kukuljana u središtu Rijeke dok je izlazio iz vijećnice. Bio je vidno zbunjen te je kazao, kako je ovo ponašanje Obersnela doslovno tragikomično. Više ne znaš da li bi se smijao ili plakao na ovu razinu čovjeka koji za sebe voli kazati daje tolerantan, kaže Kukuljan.

Napad na stare i nemoćne gospođe na cesti, vikanje novinaru HRTa da si stavi mikrofon u dupe, vrijeđanja vijećnica na seksističkoj osnovi, omalovažavanje svih koji misle drugačije, vikanja i sada vrijeđanja vijećnika da je kreten jer se usudio postaviti pitanje u vijećnici koje zanima građane, ukazuje da Vojko Obersnel mora hitno podnijeti ostavku na mjesto gradonačelnika trećeg grada po veličini u Hrvatskoj jer očigledno više nije u stanju nositi se s pritiskom vođenja grada jer nesposobnost dolazi do izražaja.

Vijećnik Josip Kukuljan je poznat kao vesela i blaga osoba koja nije sklona incidentima, no jasno se bori protiv preskupog Energa, rješavanja parkiranja na Rastočinama te da sve gradske tvrtke posluju transparentno i pošteno.

Kukuljan svakako nije zaslužio da ga se naziva kreteom jer nikad nije na osobnoj razini vrijeđao nikako niti samoga Obersnela.

Josip kukuljan traži od Vojka Obersneal jasnu i javnu ispriku za ovakvo ponašanje, od SDPa grada Rijeke traži da se ograde od ovog govora mržnje, a od predsjednika Gradskog vijeća Andreja Poropata traži da se ogradi od Obersnelovog nastupa te da osudi vrijeđanje vijećnika na bilo kojoj razini!

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u