Šokantan ulazak u najveću hrvatsku luku

Objavljeno 04.04.2013 - Vijesti

Šokantan ulazak u najveću hrvatsku luku

Nevjerojatno!  Najveća hrvatska luka izgleda zapušteno kao da ju je poharao najteži rat.
Mnogi koji u Rijeku dolaze morskim putem, jednostavno ne mogu vjerovati da jedan grad usred Europe ima ovakvo priobalje i ovakvu lučku upravu, ali i gradsku upravu.
Ploče za označavanje mjesta i brzine u luci su pošarane i iskrivljene. Čak se ni ne vidi koje je ograničenje brzine. Ploča koja pokazuje  da ste došli u luku Rijeka je vezana nekakvim starim konopom, a svjetionik je u fazi raspada, pun hrđe.Niti ostatak lukobrana nije ništa bolje uređen. Pun je smeća, starih kanti, auto guma, starog željeza, kamenja, kontenjera, pribušenih gumenjaka i baraka…

Znate li kolike su plaće onih u Lučkoj upravi, Luci Rijeka i Gradu Rijeka, dakle svima onima koji su ovo trebali odavno urediti i srediti?
Možda bolje da ne razmišljate o tome, jer bi vas odmah obuzeo gnjevi i srdžba.
Navedene ploče predstavljaju grad Rijeku, i logično je da Riječani imaju pravo narediti da se to hitno uredi. Riječane predstavlja Vojko Obersnel, kao gradonačelnik Rijeke i građani Rijeke ga plaćaju 16.500 kuna mjesečno da ukazuje na probleme i nastoji ih urediti. No navedeni problem Obersnel nije nikada javno niti spomenuo, a kamoli pomogao u rješavanju ove sramote.
Za uređenje navedenih ploča i svjetionika uoči turističke sezone 2013. potrebno je 3 dana i malo dobre volje. No, mogu li to urediti oni koji su to trebali urediti još prije 10 godina, ili jednostavno čekaju NOVE LJUDE koji bi trebali smijeniti i kazniti  one koje plaćamo, a ne rade svoj posao.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u