Sportski mjuzikl “Sport, kako to gordo zvuči” u Opatiji

Objavljeno 06.07.2016 - Zanimljivosti

Sportski mjuzikl “Sport, kako to gordo zvuči” u Opatiji

U iščekivanju Europskih sveučilišnih igara Zagreb – Rijeka 2016 (ESI), pripremili smo još jedan promotivni događaj – glazbeno-sportsku predstavu pod nazivom “Sport, kako to gordo zvuči”, koja će se u izvedbi Vokalno-instrumentalnog ansambla “Intermezzo” održati u četvrtak, 7. srpnja 2016. godine, u 18.00 sati u Sportskoj dvorani Marino Cvetković u Opatiji.

Predstava se održava 6 dana prije početka prvih natjecanja na Igrama i to u sportskom objektu u kojem će se održavati i rukometna natjecanja na Europskim sveučilišnim igrama. Uz predstavnike ESI-a, predstavu će gledati i predstavnici Grada Opatije, – organizacijskog partnera ESI-a.

Predstava”Sport, kako to gordo zvuči” je glazbeno-sportska priča kojom Ansambl kreće ususret Europskim sveučilišnim igrama. Pričat će se i pjevati o sportu, bit će šaljivih dijaloga te glazbenih brojeva, kako zabavnih, tako i arija iz popularnih mjuzikala, opera i opereta.

Više o predstavi:
autor teksta i režija: Mensur Puhovac; glazbena pratnja: prof. Ingrid Haller, Mladen Lenac; sudjeluju: mladi sportaši i mladi pjevači Muzičke škole i Muzičke akademije te nekoliko članova ansambla HNK Ivana pl. Zajca.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama