fbpx

Sramotna pitanja novinara Ustavnom sudu!

Objavljeno 20.04.2024 - IzdvojenoVijesti

Sramotna pitanja novinara Ustavnom sudu!

Novinari koji su danas pratili izjavu predsjednika Ustavnog suda na temu kršenja Ustavnog suda od strane Zorana Milanovića su jednostavno bili podkapacitirani za praćenje same konferencije za tisak.
Inteligencija pojedinih novinara je doista bila zabrinjavajuća jer na temelju brojnih premisa nisu bili u stanju donesti konkluziju, to jest suvisli zaključak.

Dio novinara je bio potpuno uvjeren da Zoran Milanović nije kršio Ustav prilikom zadnjih parlamentarnih izbora te da SDP i nakon upozorenja Ustavnog suda više nikad javno nije potvrdio da je upravo Zoran Milanović bio njihov kandidat za predsjednika Vlade RH!

Sve je to naravno laž. SDP je uvijek insinuacijama potvrđivao da će Zoran Milanović biti njihov kandidat za premijera Hrvatske, a sam Zoran Milanović je to, nakon upozorenja govorio bar desetak puta!

Dio novinara misli da je predsjednik države Hrvatske isto što i obični građanin koji je mogao slobodno nastupiti kao kandidat za hrvatskog premijera! Novinari tvrde da građani nisu znali da je predsjednik kršio Ustav pa su mnogi glasovali za SDP jer su htjeli njega za predsjednika Vlade. Ustavni sud je odlično komunicirao koji su segmenti neustavnosti ponašanja Zorana Milanovića i koje bi mogle biti sankcije, no nitko tada nije slušao Ustavni sud jer je dio ljudi u Hrvatskoj mislila da doista mogu raditi što žele-

Hrvatska će izgleda trebati angažirati i međunarodne arbitre kako bi djelu novinara bilo objašnjeno da je Ustavni zakon iznad samovolje pojedinaca.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama