fbpx

Srbiji se sprema međunarodni embargo i vize za demokratski svijet!

Objavljeno 29.05.2019 - IzdvojenoVijesti

Srbiji se sprema međunarodni embargo i vize za demokratski svijet!

U općinama na sjeveru Kosova sinoć je bilo mirno nakon što su kosovski specijalci ušli na to područje i uhitili najmanje 28 osoba, među kojima 19 policajaca. Priština tvrdi da se radilo o kriminlanim skupinama, no srbijanski predsjednik Vučić zapovjedio je stanje pune borbene pripravnosti vojske. Rekao je da završetak drame na sjeveru Kosova nije kraj.

Što to znači?

Na sjeveru Kosova u mjestima gdje većinski žive Srbi cvijeta kriminal. Preprodaja oružja i droge glavni je problem navedenog područja jer taj dio države Kosovo nije pod kontrolom državnih tijela Kosova pa Srbi kriminalci koji su svjesni situacije koriste navedeno područje kao free zonu gdje mogu raditi što god žele jer im ne može nitko ništa, niti srbijanske službene institucije niti kosovske. U ovom slučaju najteže prolaze obični Srbi koji nisu kriminalci na tom djelu Kosova ,a baš njih Srbi kriminalci koriste kao zaštitni pojas od udara legalnih institucija s bilo koje strane.

Nevjerojatno je jedino da država srbija s radikalom Vučićem na čelu šalje vojsku da pomogne kriminalcima, a nejasno je zašto ne šalju vojsku i policiju kao pomoć kosovskim institucijama da zajedno ostvare borbu protiv kriminala.

Kada se zna da od navedenog kriminala žive jako dobro mnogi kriminalci i političari i u Srbiji, onda je potpuno jasno zšto se radikal Vučić okreće borbi za zaštitu kriminalaca na sjeveru Kosova, a skriva se iza tobožnje zaštite Srba na sjeveru Kosova.

Najveća zaštiti Srba na Kosovu svakako nije od države Srbije koja ih je do sada iskoristila gdje god je stigla. Već godinama slobodni mediji u Srbiji upozoravaju na krađu milijuna eura koji su navodno upućeni kao pomoć Srbima na Kosovu. Nikakve istrage niti osude nije bilo od strane srbijanskih institucija, pa je tako najveća nada Srba ipak sloboda i demokracija koje nude EU i NATO.

Ukoliko Srbija napadne Kosovo imati će pomoć Rusa, no zapadne države će tada dići embargo Srbiji što će ovu državu spustiti ispod razine gospodarstva Rusije što je ravno katastrofi i najveći udarac za normalne Srbe koji nikad nisu podržavali Miloševića, Šešelja ili njihovog nasljednika Vučića.

Sprema li se još jedan potop Srbije?

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama