Srbiju ipak treba vojno poraziti

Objavljeno 07.03.2013 - Vijesti

Srbiju ipak treba vojno poraziti

U Srbiji i dalje nema mira. Vojislav Koštunica, predsjednik Demokratske stranke Srbije i bivši predsjednik Srbije i dalje u svome autističnom i ratno huškačkom  stilu govori kako želi da propadnu pregovori Srbije i Kosova ne bi li se ostavio nekakav glupavi prostor za manever budućim srpskim generacijama za vraćanje Kosova u sustav Srbije.

Lider DSS upozorava da su pred zemljom ključni dani i da odluke koje se donesu mogu ostaviti dalekosežne posljedice po Srbiju:

– Bilo bi zaista pogubno da EU, i sama suočena sa najozbiljnijom krizom, nagomilanim unutrašnjim problemima i skoro na izmaku snage u jednom potpuno besmislenom natezanju oko davanja datuma za pregovore, nanese Srbiji težak nacionalni poraz i otme nam Kosovo, navodi ne baš inteligentan Koštunica.
“oteti Kosovo”, ovaj smiješan političar tvrdi da njime EU otima Kosovo? Kako Srbiji bilo tko može oteti nešto što nije njezino? Građani Kosova su jasno odlučili što žele i nitko ne vidi gdje je problem? Čak je i Crna Gora priznala Kosovo!

Kakvu glupost je još rekao Koštunica?

– Ubijanje srpske državnosti na Kosovu je granica koja se ni po koju cijenu ne smije prijeći. Kada je riječ o Europskoj uniji, uvjeren sam da poslije sveg zla i štete koje nam je nanijela inspirirajući, a zatim otvoreno i podržavajući albanske separatiste, Srbija treba konačno zahvaliti Briselu i okrenuti se svojim državnim, nacionalnim i privrednim interesima?

Koštunica nam ukazuje da mira u Srbiji ne može biti dok snage NATOa, EUa i vojno ne poraze Srbiju i nasilnim metodama im uvedu školske programe koje će Srbija morati imati u svome obrazovno i medijskom prostoru. Ovako kako se sada odvija situacija u Srbiji, udaljava se ova država od normalnog funkcioniranja na europskom kontinentu. Najveću štetu će dugoročno imati upravo Srbi.
U Srbiji i dalje građani nisu svjesni što sve se događalo devedesetih i gdje je sve Srbija i njezina politika kriva za tisuće mrtvih. Građani Srbije i dalje misle da su svi protiv njih, da je Hrvatska bila agresor na samu sebe, da Srbi nikada nisu nikoga napali u Hrvatskoj, BiH, na Kosovu. Građani Srbije misle da je NATO sam od sebe potpuno bezrazložno napao i bombardirao Srbiju.  U Srbiji misle da su Amerika i EU zajedno s Hrvatima i Albancima teški mrzitelji Srba i da je to jednostavno tako jer u Srbi predobri i za mir u svijetu uz poštivanje svih, a eto svi drugi su za teški fašizam pa žele “dobre” Srbe kazniti.
Ova autističnost kompletno cijeloga srbijanskoga naroda je tako jaka da jednostavno dok ne dođe do nekoga agresivnog rješenja za Srbe nama spasa. Isti je problem imala Njemačka, koju tek kada su saveznici bombardirali i okupirali u četiri okupacijske zone, i kada im se naredilo kakav će obrazovni sustav imati i posebno odnos prema povijesti, tek tada se Njemačka normalizirala. Da se to nije dogodilo i Njemačka bi kao i danas Srbija negirala logore, ubijanja, napade, jer Hitler je naravno za sve imao opravdanja, kao i Milošević, Koštunica, Nikolić i ostali…

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama