Stazić konačno izbačen iz Sabora

Objavljeno 20.05.2016 - Vijesti

Stazić konačno izbačen iz Sabora

Predsjednik Sabora Željko Reiner kaznio je SDP-ovca Nenada Stazića izbacivanjem iz dvorane nakon što je Stazić prosvjedovao zbog izjava Ružice Vukovac iz Mosta o nepravilnostima u raspodjeli europskog novca za ruralni razvoj.

Ona napada bivšeg ministra Jakovinu jer želi zaštititi interes svoj osobni i svojih roditelja. To je nedopustivo. Ako treba, mi ćemo skupiti dobrovoljne priloge da pomognemo njezinim roditeljima što nisu mimo kriterija dobili novac, poručio je Stazić.

Na to je reagirao predsjednik Sabora Željko Reiner, poručivši mu da je to što je napravio svjesno zlorabljenje Poslovnika. Ono što ste Vi napravili da ovo dopustite je zloupotreba Poslovnika, uzvratio mu je Stazić, nakon čega ga je Reiner upozorio da prestane s njim polemizirati.

Hoću! Hoću!, uzvraćao mu je Stazić.

Reiner mu je oduzeo riječ i upozorio ga da ne može “terorizirati na taj način cijeli parlament”.

No kako se Stazić nije zaustavljao, Reiner ga je opomenuo, a zatim i zamolio da napusti dvoranu što je bilo popraćeno pljeskom vladajućih.
Nenad Stazić je jedan od najneugodnijih komunističkih ostavština u Saboru RH. Urla, viče, mrzi i vrijeđa svoje neistomišljenike.

Stazić je prava sramota za demokratski standard u Hrvatskoj i njegovo današnje izbacivanje iz Sabora je i više nego korisno za nove generacije Hrvata

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u