fbpx

Steven Seagal održao koncert u Sevastopolju u Ukrajini

Objavljeno 11.08.2014 - Vijesti

Steven Seagal održao koncert u Sevastopolju u Ukrajini

Zvijezda američkih akcijskih filmova i glazbenik Steven Seagal jučer je na Krimu u Ukrajini održao koncert, a na pozornici na kojoj je nastupio sa svojom blues skupinom bila je istaknuta zastava samoproglašene Narodne Republike Donjeck koja se pokušava otrgnuti od Ukrajine uz pomoć Rusije.

Seagal i članovi skupine jučer navečer održali su koncert na okupljanju bajkera u Sevastopolju. Na pozornici se, kako izvješćuju mediji vijorila zastava samoproglašene Narodne Republike Donjeck, glavnoga uporišta proruskih separatista u Ukrajini.

Za rusku agenciju Riju američki je glumac i bluzer rekao da je odlučio nastupiti na Krimu jer smatra da glazba ujedinjuje ljude.

Istodobno je Seagalu uskraćeno pravo sudjelovanja na blues festivalu u Estoniji ovog ljeta, jer otvoreno podupire priključenje Krima Rusiji.

U intervjuu za jedan ruski list u ožujku Seagal je kazao kako smatra opravdanom i razumnom odluku i želju ruskoga predsjednik Vladimira Putina da zaštiti Ruse koji žive na Krimu.

Putin i američki glumac dugogodišnji su prijatelji i često se viđaju, otkrio je glasnogovornik ruskoga predsjednika Dmitrij Pjeskov.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama