Tadić i Budicin vode Rijeku

Objavljeno 20.06.2022 - Sport

Tadić i Budicin vode Rijeku

Dragan Tadić i Fausto Budicin novi su dvojac koji će voditi Rijeku. Tadić je tehnički direktor i imat će nadležnost nad stručnim stožerom, a Fausto Budicin je novi glavni trener.

– Na početku bi se htio zahvaliti predsjedniku Damiru Miškoviću, dopredsjedniku Deanu Šćulcu, generalnom menadžeru za sport Robertu Palikući i savjetniku predsjednika Srećku Juričiću. Za mene je ovo velika čast i prilika koja se ne odbija, rekao je Dragan Tadić, koji je nosio dres Rijeke od 2003. do 2007. godine.

– Hvala predsjedniku Damiru Miškoviću i cijeloj Upravi na povjerenju koju su nam ukazali. Radujemo se novom izazovu, vjerujemo da ćemo njihovo povjerenje opravdati rezultatima na terenu, rekao je Fausto Budicin.

Budicin je u dosadašnjoj trenerskoj karijeri vodio Orijent 1919 s kojim je u sezoni 2019/20. stigao do kvalifikacija za plasman u Prvu HNL, dok je od kolovoza 2020. do veljače 2021. bio na klupi Istre 1961.

Na klupi Rijeke Budicin je zamijenio Gorana Tomića koji je sporazumno raskinuo ugovor s klubom po završetku prošle sezone u kojoj je klub zauzeo četvrto mjesto u prvenstvu te stigao do finala Kupa.

Tadić je u završnici prošle sezone vodio Hrvatski dragovoljac.

FOTO: HNK Rijeka

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama