Test Vatrenih sa Slovencima

Objavljeno 26.03.2022 - IzdvojenoSport

Test Vatrenih sa Slovencima

Pred hrvatskom nogometnom reprezentacijom prvi je od dva prijateljska dvoboja koja će odigrati u Kataru, gdje će se krajem godine održati Svjetsko prvenstvo.

Od 15 sati po srednjoeuropskom vremenu izabranike Zlatka Dalića očekuje dvoboj sa Slovenijom na stadionu Education City u Dohi. Na istom mjestu Vatreni će u utorak igrati protiv Bugarske.

Bez obzira što se radi o prijateljskim utakmicama, one su ipak važne za hrvatsku reprezentaciju. Vatrenima treba jedan remi iz ta dva dvoboja kako bi bili smještena u drugu jakosnu skupinu na ždrijebu SP-a.

Ždrijeb će se održati 1. travnja, a moći ćete ga pratiti u prijenosu na Hrvatskoj radioteleviziji.

Izbornik Dalić na jučerašnjoj konferenciji za medije najavio je početnih 11.

– Očekujem od igrača da pokažu što smo radili ova dva dana, imali smo odlične treninge. Mogu vam odmah reći kojih 11 će početi. Na golu će biti Livaković, zadnja trojica su Ćaleta Car, Gvardiol, Pongračić, na boku će biti Perišić i Juranović, trojica u veznom redu su Jakić, Modrić i Kovačić. Napad nam predvode Kramarić i Budimir.

Katar je od 21. studenog do 18. prosinca domaćin svjetske smotre.

– Stadion je prekrasan i vjerujem da će to biti sjajno Svjetsko prvenstvo, veselimo se tome. Tada očekujem Hrvatsku na visokoj razini, a ovaj turnir nam je priprema za to, rekao je Dalić.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama