Traju prijave za THE VOICE HRVATSKA

Objavljeno 07.06.2019 - VijestiZabava

Traju prijave za THE VOICE HRVATSKA

Najbolje glazbena emisija u Hrvatskoj je svakako THE VOICE Hrvatska! Upravo ova emisija iznjedrila je mnoge hrvatske zvijezde te je sa svojom organiziranošću, kvalitetom slike i tona, te odličnim voditeljima, žirijem i redateljom postavila visoke svjetske standarde u ovome žanru!

S HRTa poručuju, ako vjerujete u svoj glasovni talent, prijavite se!

Pružite si priliku za nastup na audiciji pred četiri mentora, uspješne osobe u glazbenoj industriji, koji su leđima okrenuti pozornici tako da Vas mogu samo čuti, ali ne i vidjeti. Ako se mentoru svidi Vaš glas i vjeruje da možete pobijediti, okrenut će stolicu i dati Vam svoj glas. Okrenu li se dva ili više mentora, Vi odlučujete kojem se želite pridružiti.

Kako biste se prijavili, potrebno je pročitati Pravila natjecanja The Voicea Hrvatska te popuniti upitnik za prijavu.

Prije nego što počnete popunjavati upitnik, pripremite fotografiju i snimku. Potrebna Vam je fotografija (za osobnu iskaznicu), a veličina datoteke ne smije prelaziti 2 MB.

Snimka Vaše izvedbe može biti videodatoteka ili audiodatoteka ili poveznica (link) na videodatoteku ili audiodatoteku (YouTube, Vimeo, Dropbox, SugarSync, Sound Cloud i sl.). Izvedba može trajati najmanje jednu, a najviše tri minute. Mora sadržavati barem jedan refren i jednu strofu odabrane pjesme. Kako bismo najbolje procijenili Vaše glasovne sposobnosti, savjetujemo da osigurate kvalitetne (jasne i razgovijetne) snimke. Veličina video ili audiodatoteke ne smije prelaziti 20 MB.

Ako imate nejasnoća u procesu prijave, možete kontaktirati s ekipom The Voicea Hrvatska na voice@hrt.hr

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama