Treći val je i zadnji val KORONE! Uskoro se sve vraća u normalu!

Objavljeno 28.03.2021 - IzdvojenoVijesti

Treći val je i zadnji val KORONE! Uskoro se sve vraća u normalu!

Cijela EUropa je debelo u trećem valu divljanja virusa COVID 19. Ovaj val po ocjeni stručnjaka je ujedno i zadnji val COVIDA 19 i zadnji trzaj pred konačno uništenje ove “kuge 21 stoljeća”.

I pandemija influence odjednom će nestati…

ove prognoze potvrđuju procjene Klausa Štera, koji je rukovodio globalnim programom za gripu u Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji i bio koordinator istraživanja SARS-a. Iskustva tokom influence su prema Šteru jasno mogle pokazati da će infekcija vrlo vjerojatno isto tako odjednom nestati.

Jer, obje razorne pandemije gripa, „azijska gripa” 1957, koja je odnijela četiri milijuna života, i „hongkoška gripa” 1968. od kojeg je umrlo tri milijuna ljudi su isto tako odjednom nestale, kao što su se i pojavile.

Tijekom „španjolske gripe” nakon Prvog svjetskog rata, najviše smrtnih slučajeva zabilježeno je u drugom valu. Od 1918. do 1919. i 1920. umrlo je, kako se procjenjuje više od 50 milijuna ljudi. Treći val je vrlo brzo protutnjao, ali je i brzo završio. U oslabljenom obliku se virus H1N1 i danas javlja kod normalne gripe.

Slično će se razvijati i situacija kod COVID 19: pretpostavlja se da će korona virus ostati i da će se javljati lokalno. Slabiti će sve više zbog mutacija i neće više biti toliko zastrašujuća bolest.

No dok do toga ne dođe, treba se paziti i smanjiti kontakte, držati pristojnu distancu, raditi više na dizanju imuniteta vlastitog organizma zdravom prehranom i pićem, kretanjem i dodacima hrani D3 vitamina, omega kiselinama itd…

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u