fbpx

U ISTRU SE VRAĆA SPEKTAKULARNI FESTIVAL GATES OF AGARTHA

Objavljeno 28.03.2024 - IzdvojenoZabava

U ISTRU SE VRAĆA SPEKTAKULARNI FESTIVAL GATES OF AGARTHA

Nakon trijumfalnog prošlogodišnjeg debija te nakon što je proglašen najboljim novim istarskim festivalom u povijesni Cave Romane u Vinkuranu 7. i 8. lipnja vraća se festival Gates of Agartha. Poznavatelji elektronske glazbe bit će oduševljeni line up-om.

Dvodnevno spektakularno druženje predvode Adriatique, Bedouin, Dixon, Vintage Culture, Seth Troxler, TSHA , Avantgart Tabldot te brojni drugi. Novitet ove godine je i day zero koji će se održati u pulskom Kaštelu 6. lipnja.

Prije objave izvođača, diljem svijeta, već je rasprodano gotovo 50 % festivalski ulaznica. One regionalne možete kupiti putem linka https://www.entrio.hr/event/gates-of-agartha-cave-romane-2024-17926

Svako od ovih izvođača posljednjih godina puni festivale i prestižne klubove diljem svijeta. Potvrda je ovo izvrsne suradnje tima ljudi koji stoje iza sestrinskog festivala Echoes From Agartha u Kapadokiji i hrvatskog glazbenog brenda BSH. Spomenimo i kako se ove godine neće održati festival u Turskoj pa su promotori udružili sve snage kako bi hrvatsko izdanje postiglo ogroman uspjeh.

Vrata Agarthe dvodnevna su odiseja povijesnom regijom Istre i Hrvatske, koja spaja prošlost i sadašnjost te nudi pogled na njezinu bogatu povijest i živopisnu kulturu. Cave Romane, drevni je kamenolom iz rimskog doba koji je odigrao ključnu ulogu u izgradnji pulske Arene pod zapovjedništvom cara Vespazijana. Uklesan u 50-metarske zidove od vapnenca i smješten u malom selu Vinkuran, stoji kao podsjetnik na drevno umijeće i arhitektonsku ostavštinu Rimskog Carstva. Legenda kaže da je špilja Romane bila sveto mjesto za drevna plemena i mistična bića.

Gates of Agartha se održava u suradnji s Turističkom zajednicom općine Medulin. Sve informacije o Festivalu mogu se pronaći na webu http://www.gatesofagartha.com/

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama