fbpx

Ultra Europe 2022., evo koji izvođači stižu u Split

Objavljeno 04.03.2022 - Zabava

Ultra Europe 2022., evo koji izvođači stižu u Split

Na splitskom Parku Mladeži početkom će se srpnja tijekom tri dana održati osmo ​izdanje ​F​estival​a​ ULTRA Europe​, a organizator, tvrtka MPG, objavio je u utorak drugi dio izvođača koji će nastupiti na festivalu od 8. do 10. srpnja.

Najavljen je dolazak ​brojnih izvođača, među kojima su i dugogodišnji vladar​i​ svjetske elektroničke glazbene scene​ Above & Beyond, Amelie Lens, DJ Snake, Marco Carola, Marshmello, Nicky Romero i Steve Aoki. Na listi glazbenika druge faze lineupa su​ ​Acraze, Airod, Anna, Frank Walker, Ilario Alicante, Krewella, Sam Feldt i Sofi Tukker.

Premier Destination Music Festival za svoje osmo izdanje priprema brojna iznenađenja, nastupe pojedinih izvođača pratit će specijalna i vrlo zahtjevna produkcija koja će cjelokupno iskustvo posjetitelja na cijelom prostoru Parka Mladeži podići na novu razinu. ​

Festival u skladu s mjerama vezanim za covid

Kako bi svi posjetitelji bili sigurni, program će se odvijati u skladu sa svim važećim mjerama vezanim uz covid-19 i u koordinaciji s lokalnim vlastima​, poručuju organizatori​.

​​Nakon što se od ​8​. do 10. srpnja​ na splitskom stadionu Park Mladeži održi Ultra Europe, sljedećeg dana, 11. srpnja​ je predviđena Brač Regatta, ​u ​585 ​K​lubu​ u Bolu na Braču, potom dan kasnije, 12. srpnja, ULTRA Beach, ​u ​Carpe Diem​u​Beach Clubu ​na ​Paklenim​ otoci​ma na Hvar​u, te na istom mjestu i RESISTANCE Hvar​.

Posljednjeg dana, 13. srpnja,​ sve seli na Vis gdje će biti održan Destination ULTRA Closing Party​ na tvrđavi Fort George​.​​

Podsjetimo, ranije je najavljeno da nastupaju Adam Beyer, Afrojack, Alesso, Armin van Buuren, Joseph Capriati, Martin Garrix, Nina Kraviz, Oliver Heldens, Richie Hawtin, Tiësto, Timmy Trumpet i Vini Vici.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama