Valfresco Direkt nudi domaće i lokalne namirnice za najukusniji roštilj

Objavljeno 02.05.2021 - Zanimljivosti

Valfresco Direkt nudi domaće i lokalne namirnice za najukusniji roštilj

Valfresco Direkt ovaj tjedan u svojoj ponudi ima sve za pripremu odličnog roštilja. U Valfresco online trgovini kupci mogu pronaći gotovo sve vrste mesa, umake, povrće te mekana peciva, dok Valfresco kužina ima spremna gotova jela poput BBQ pileća krilca u marinadi.

Valfresco Direkt nudi domaće i lokalne proizvode, a dio mesnih proizvoda koji se nalazi u ovotjednoj ponudi dolazi iz Labina, točnije Stare Raše gdje posluje Vodopivec Istra d.o.o. a Dejvid Vodopivec, druga je generacija mesara, naslijedivši posao od svog oca. Ova se obiteljska tvrtka bavi preradom i proizvodnjom mesa i mesnih prerađevina, s naglaskom na tradicionalne proizvode. Sve sirovine koje koriste u proizvodnji dolaze iz Hrvatske i rađene su prema obiteljskoj recepturi. Od svoje ponude ističu BBQ rebra i pileća krilca u marinadi koja se posebno ističu u ovotjednoj Valfresco ponudi. Posebnost Vodopivec BBQ rebarca je u njihovoj pripremi sous vide tehnikom (tehnika sporog kuhanja na kontroliranoj temperaturi), a pileća krilca nude se u dvije vrste marinada – pikantnoj i na bazi meda.

„Bavim se proizvodnjom mesa preko dvadeset godina i smatram da je ponuda domaće uzgojenog i lokalno obrađenog mesa način da se stekne povjerenje kupaca. Valamar nam preko Valfresco Direkta pomaže u boljem plasmanu proizvoda, a kupci prepoznaju kvalitetu. Vrlo smo zadovoljni suradnjom,“ izjavio je Dejvid Vodopivec.

Osim namirnica za roštilj, u Valfresco online trgovini kupci mogu potražiti i niz ukusnih BBQ umaka, a bitno je istaknuti i da Valamarov tim kuhara u centralnoj kuhinji Vinež osmišljava i kreira marinade za meso za gotova i polugotova jela u Valfresco kužini.

„Marinade za ražnjiće i pileća krilca inspirirane su American BBQ umacima čija je glavna značajka punoća okusa, ali i prepoznatljiva tekstura poznatija među gurmanima kao „sticky“. U marinadama se mogu osjetiti voćne i slatke note, svježe začinsko bilje, ali i izvjesna pikantnost. Mislim da roštilj mora biti jednako zabavan koliko i ukusan,“ izjavio je Ezio Coglievina, trener kuhinjskog osoblja u Valamar Rivieri.

Valfresco Direkt dostavljače možete sresti na cijelom području Istre, Rijeke i okolice, te na otoku Krku, pri čemu kupci sami biraju vrijeme dostave svog omiljenog jela – od 11 do 15:30 sati ili od 15:30 do 20 sati, svakoga dana, uključujući nedjeljom i blagdanima.

Autor: Ivona Šuker

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u