Vatreni s Portugalom igraju na Poljudu

Objavljeno 01.09.2020 - Sport

Vatreni s Portugalom igraju na Poljudu

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) u utorak je odlučio kako će se utakmica posljednjeg, 6. kola Lige nacija između Hrvatske i Portugala igrati 17. studenoga na stadionu Poljud u Splitu.

Hrvatska se u Split vratila nakon dugo vremena 10. listopada prošle godine spektakularnom utakmicom protiv Mađarske u okviru kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020., a Vatreni su tada pred punim tribinama ostvarili pobjedu od 3-0. Ovog puta na Poljud stižu aktualni prvaci Europe predvođeni Cristianom Ronaldom.

Izvršni direktor HNS-a Marijan Kustić i član Izvršnog odbora Ile Topuzović danas su održali sastanak s predstavnicima Grada Splita predvođenima gradonačelnikom Androm Krstulovićem-Oparom, koji su dali suglasnost za održavanje utakmice u Splitu.

Podsjećamo, Hrvatska će u skupini C Lige nacija odmjeriti snage s Portugalom, Francuskom i Švedskom. Nakon rujanskog otvaranja u Portu i Parizu, Hrvatska će u listopadu u Zagrebu ugostiti Švedsku i Francusku, dok će u studenom gostovati kod Švedske i potom natjecanje u skupini završiti u Splitu protiv Portugala.

FOTO : Filip Gardoš

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama