VIDEO INTERVJU: Lucio Slama po prvi put progovorio o problemima HNK Rijeka

Objavljeno 19.03.2021 - KulturaVijesti

VIDEO INTERVJU: Lucio Slama po prvi put progovorio o problemima HNK Rijeka

Jedan od najpoznatijih glumaca malih uloga u Rijeci Lucio Slama ovih dana je izbrisan s liste djelatnika glumaca HNK Ivan pl.Zajc i preko noći ostao je bez posla.

Građani Rijeke koji često odlaze u kazalište su ostali zatečeni s ovakvim razvojem događanja i mnogi su dali podršku Luciu Slama.

Lucio Slama se obratio i gradonačelniku rada Rijeke kao i stranci kojoj već dugo godina pripada Lista za Rijeku, no niti jedni niti drugi nisu uspjeli ( ili htjeli) pomoći Slami da ostane u HNK Rijeka bar do mirovine još kojih 3 godine pa da čovjek dostojno i pristojno završi svoj radni vijek.

Ljudskost i profesionalnost očigledno nije prioritet vodstvu HNK Rijeka no i političarima koji su u vlasti u Rijeci (SDP i Lista za Rijeku), pa je čovjek koji je 32 godine radio kao kazališni glumac, a ukupno 36 godina je radio sveukupno u kazalištu, izbrisan poput mrlje na podu.

Iako glumac Lucio Slama nije nikad imao nikada niti jednu negativnu kritiku na svoj profesionalni rad, a građani su simpatizirali njegov lik i djelo, današnji intendant je drugačijeg mišljenja od ostatka Riječana i Lucio Slama je danas s 57 godina ostao bez posla.

Koji su razlozi njegovog otkaza i kakva je danas situacija u HNK Rijeka poslušajte u prvom TV intervjuu Luca Slame:

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama