Vikend u Baški: 7. Baška Outdoor Festival

Objavljeno 11.10.2021 - Zanimljivosti

Vikend u Baški: 7. Baška Outdoor Festival

Ovoga vikenda u Baški će se održati sedmi po redu Baška Outdoor Festival! Posjetitelji će sudjelovati u pet atraktivnih outdoor sportskih programa, od trail trčanja, brdskog biciklizma, preko planinarenja do sportskog penjanje na stijeni i ziplinea, sve uz posebne pogodnosti smještaja i brojne popratne sadržaje!

Za većinu aktivnosti prijaviti se još možete do četvrtka, 14. listopada pa svakako iskoristite priliku i osigurajte sebi vikend bogat aktivnim sadržajima, u prekrasnom okruženju Baške!

Zahvaljujući prirodnim ljepotama jedinstvenog krajolika Baške, koje su idealna kulisa za različite vrste outdoor aktivnosti, svi zaljubljenici aktivnog i sportskog načina života pronaći će nešto za sebe u bogatom trodnevnom programu ovogodišnjeg izdanja Baška Outdoor Festivala, koji organiziraju Turistička zajednica općine Baška, u partnerstvu s Valamarom i organizatorima sportskih sadržaja.
Program počinje u petak, 15. listopada, avanturom Zip & Fly organiziranom u suradnji sa Zipline Edisonom, na kojoj će svi avanturisti tijekom petka, subote i nedjelje (uz prethodnu najavu) moći, po promotivnoj cijeni od 250,00 kn za sudionike BOF-a, imati priliku isprobati vožnju terenskim vozilom, hodati u prirodi i spuštati se po sajlama dužim od dva kilometra!

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u