fbpx

Vođeni obilasci Galerije “Zajc” svake prve subote u mjesecu

Objavljeno 04.03.2023 - Kultura

Vođeni obilasci Galerije “Zajc” svake prve subote u mjesecu

Od ožujka će posjetiteljice i posjetitelji Kazališne galerije “Zajc” u Hrvatskome narodnom kazalištu Ivana pl. Zajca moći razgledavati stalni postav i uz stalne termine stručnoga vodstva.
Svake prve subote u mjesecu, u 11 sati, započinjat će vođeni obilasci dinamične i interaktivne izložbe smještene u prostorima zgrade Kazališta.
Tijekom 45-minutnog razgleda voditeljice i voditelji podijelit će s posjetiteljima mnoge zanimljivosti iz povijesti, ali i iz svakodnevice riječkoga Kazališta, povesti ih na isprobavanje dijelova kostima, fotografiranje u Šumi Striborovoj, pružiti im priliku da se iskušaju u dizajnu scenskoga svjetla, pa čak i sami popnu na malu scenu, poigraju s maketom pozornice, iz blizine promotre fascinantne stropne slike…
Izložba je prilagođena svim uzrastima, od predškolskog na dalje.
Već 4. ožujka moći ćete se u 11 sati pridružiti vođenom obilasku.

Stalno radno vrijeme Galerije za građanstvo: petkom od 17 do 19 sati i subotom od 10 do 13 sati. Ulaznice se mogu kupiti online putem sustava Ulaznice.hr ili na blagajni Kazališta od termina otvaranja Galerije, ili u redovno radno vrijeme blagajne, pon-pet 9-14 sati, sub 9-13 sati.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama