Vojko Obersnel najnetolerantniji gradonačelnik u Hrvatskoj

Objavljeno 09.04.2015 - Vijesti

Vojko Obersnel najnetolerantniji gradonačelnik u Hrvatskoj

Na današnjem aktualnom satu koji je bio u Gradu Rijeci, Vojko Obersnel je po ne znamo koji put pokazao da je netolerantan, bahat, bezobrazan i bezobziran.
S posebno arogantnim tonom je odgovarao svima koji ne misle kao i on, a posebno svima koji nisu iz njegove koalicije.
Ovakvo ponašanje brine već duže vrijeme opozicijske vijećnike, ali postaje zanimljivo da se i mnogi SDPovci sve više ograđuju od Obersnelovog ponašanja, pa smo tako u redakciji KIGO.hr već u nekoliko navrata dobili ispriku za nedolično i netolerantno ponašanje Vojka Obersnela.

Danas je mladi HDZov vijećnik Teo Božanić postavio potpuno normalno pitanje o elektro vozilima u želji da se građani stimuliraju da kupuju ova vozila barem kroz besplatna parkiranja u središtu grada, što je praksa i u nekim razvijenijim centrima. Božanić je izrazio i zabrinutost zbog loše i neprimjerene komunikacije Grada Rijeke i Vojka Obersnela s novinarom KIGO.hr koji je postavio pitanje o besplatnom parkiranju električnih vozila.
Odgovor Obersnela je bio u njegovom stilu. Bahato, bezobrazno uz cijeli niz podcjenjivanja novinara koji radi taj posao već 20 godina. Na kraju je Obersnel u svome odgovoru podcjenjivao i mladog Božanića vijećnika HDZ, kao i sve ostale vijećnike koji ne misle kao i on na ovom, ali i na drugim pitanjima. Obersnel bježi od odgovornosti, tako da je čak jednoj od vijećnica kazao da on ne razumije tko bi trebao biti odgovoran za “bacanje” 2 milijuna kuna godišnje na brod “Galeb”. Vijećnica HDZa je postavila čisto financijsko pitanje jer u vrijeme krize je svaka kuna važna, važna za sve, osim za Obersnela.
Primjerice, s 2 milijuna kuna godišnje sve bolnice i hitne u Rijeci izgledale bi savršeno uredno i lijepo, a svjedoci smo kako danas izgledaju i bolnice i hitne službe. Izgledaju tako zbog razbacivanja s novcima građana Rijeke.

Vojko Obersnel svakako je najnetolerantniji i najbahatiji gradonačelnik u Hrvatskoj, pa ne čudi stoga da mu oporbeni vijećnici, sve više i SDPovi vijećnici, kao i građani Rijeke sve češće predbaciju da zbog bahatosti i ne suradnje Rijeka često gubi utakmice u velikim projektima u kojima se treba mudro i tolerantno surađivati sa službenim Zagrebom. Obersnel je konstantno s nekime u svađi i prepirkama i to Rijeku unazađuje, te ljudi sve više odlaze iz grada u kojem je zbog krutosti i sporosti vlasti sve teže biti poduzetnik.
Obersnel službeno ima nešto manju plaću od 18 000 kuna ( bez različitih dodataka). Sasvim dovoljno da se bude bahat i ne tolarantan uvijek, no pitanje je samo koliko to dugo mogu izdržati građani Rijeke?

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u