Vojko Obersnel se ispričao građanima Rijeke

Objavljeno 16.06.2015 - Vijesti

Vojko Obersnel se ispričao građanima Rijeke

Na Facebook stranici aktualni gradonačelnik Rijeke se ispričao građanima za neprimjerenu reakciju koju je imao baš na dan Grada Rijeke i to u samom središtu pred mnoštvom ljudi.

Vojko Obersnel je na Korzu izvrijeđao novinara HRTa te mu kazao da od njega može očekivati samo glupa pitanja i da mu ga je dosta. Prvotno mu se obratio s “TI”, da bi nakon upozorenja novinara da oni nisu na “TI” prešao i dalje vrijeđati, ali sada sa “VI”.

Bilo je tu uvreda i rečenica koje se sramimo objaviti na KIGO.hr, pa kao redakcija i kao kolege želimo još jednom zamoliti sve koji se pojavljuju u javnosti da malo pripaze na svoje vokabulare te da se trude ponašati tolerantno i primjereno EU i NATO standardima.

Ispriku Vojka Obersnela objavljujemo u cijelosti u nadi da je iskrena i da je to jedan novi početak civiliziranog dijaloga Obersnela s medijima:

“Danas sam dozvolio novinaru HTV Ranku Stojancu da me isprovocira svojim pitanjem i neprimjereno reagirao. I dalje mislim da za Dan grada ima i važnijih tema od toga da li ja volim jesti lignje i zašto ih danas nisam jeo na Korzu. Nisam ponosan na svoju reakciju i ispričavam se sugrađanima i gladateljima HTVa.”

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u