Vojko Obersnel uvrijedio novinara jer je postavio pitanje

Objavljeno 21.03.2015 - Vijesti

Vojko Obersnel uvrijedio novinara jer je postavio pitanje

U Rijeci postaje sve teže biti novinar. Na očigled jednostavno pitanje pretvara se u cijeli problem i demonstrira se sila kroz uvrede i neargumentirane teze.

Iz KIGO.hr smo postavili pitanje koje prenosimo u cijelosti :

Poštovani,
zanima nas dali je Grad Rijeka predvidio lokacije za besplatno parkiranje elektro vozila u gradu Rijeka?
Ako da gdje i kada, a ako ne zašto ne?
Iz Rijeka prometa smo dobili informaciju da Grad nikada nije razmatrao da se besplatno osigura parkiranje vozilima na struju. Navodno se planira da samo u Zagradu vlasnici vozila mogu puniti automobile na struju, ali da će i tamo morati plaćati parkiranje.
Zanima nas jeli to točno?

S poštovanjem,
Leo Pavela

KIGO.hr

Odgovor koji smo dobili je u najmanju ruku bio razočaravajući :

Poštovani,

S obzirom na djelokrug rada pojedinih gradskih odjela i tvrtki, držimo nepotrebnim komentirati odgovor koji ste dobili od gradske tvrtke mjerodavne za temu vašeg upita.

pozdrav,

Odjel gradske uprave za razvoj, urbanizam, ekologiju i gospodarenje zemljištem.

Zatražili smo odgovor i zaštitu gradonačelnika od ovakvih  odgovora Gradske Uprave, a od njega smo dobili ovakav odgovor:
Prije svega volio bih znati, kao što se vi zalažete, s kim ste to imenom i prezimenom razgovarali u Rijekaprometu ili je to još jedna od vaših laži u nizu. Takav odgovor ste mogli dobiti od zlonamjerne osobe koja pristaje sudjelovati u vašim igricama. Naime Rijeka promet s HEPom dogovara otvaranje tri javne punionice za električne automobile na otvorenim parkiralištima i još šest parkirnih mjesta u garaži Zagrad 2 koja će biti opremljena za punjenje električnih automobila. Sve te lokacije za punjenje elektro automobila trebale bi biti u funkciji do leta ove godine. Mogu se složiti da odgovor koji ste dobili neprimjeren, zbog čega ću poduzeti određene korake, ali vi ste posljednja osoba koja se može pozivati na pristojnost i Europu, uzevši u obzir sve što ste govorili i izmišljali o radu gradske uprave i mene osobno

Vojko Obersnel

Sent from my iPad

Kako očekivati suradnju Grada Rijeke s novinarima na dobrobit građana kada je tolerancija u Rijeci na ovoj razini!?

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u