fbpx

Vučić nastavlja politiku iz devedesetih

Objavljeno 26.02.2018 - IzdvojenoVijesti

Vučić nastavlja politiku iz devedesetih

Da se sadašnji predsjednik Srbije ne misli ispričati za sve strahote koje su Hrvati prolazili u devedesetima zbog veliko srpske ideje koju je i on osobno zagovarao, jasno je iz još jedne izjave koju je on kao srpski radikal i podržavatelj srpskih zločina izrekao na jednoj od srbijanskih televizija.

Aleksandar Vučić izjavio je u razgovoru za televiziju Pink kako se nije ispričao za svoje izjave o Velikoj Srbiji u Glini jer, kaže, različito vidimo događaje iz prošlosti. Vučić je naglasio da je slične govore držao i u Vojniću i Vrginmostu, jer se tada nadao da će Republika Srpska Krajina opstati.

Tvrdi da, unatoč participaciji u vladajućoj većini, Srbi danas u Hrvatskoj žive u strahu. “Veći je strah kod Srba koji danas žive u Hrvatskoj nego kod onih koji žive na Kosovu. Opredjeljenje Srba na Kosovu je jasno, ali u Hrvatskoj mnogi su se Srbi skrivali od kamere da ih netko ne snimi”, kazao je Vučić.

Ovakva glupava izjava još jedan je dokaz da je Vučić zadojen mržnjom prema Hrvatskoj te da je kao takav kompletno neprihvatljiv za bilo kakav razgovor s bilo kime u Hrvatskoj i EU.

Srbija s Vučićem neće ući u EU i NATO dok je god Hrvatska u ovom savezima ma koliko pojedini loši političari u Hrvatskoj zagovarali to.

Ovih dana je Juncker u EU parlamentu kazao da bi države zapadnog balkana trebale biti u EU do 2025, no Hrvatska se s time ne slaže. Uz vučića i Dodika nema ulaska u EU ni BiH ni Srbije.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Pratite nas na društvenim mrežama